Igor Cuciuc face teatru în fața camerei?

De

separator
și la început i s-a părut amuzantă testarea cu detectorul de minciuni, ulterior a fost deranjat de unele întrebări puse de reporter. Află cum a fost prins cu minciuna  interpretul Igor Cuciuc.

cuciuc
 • Și-a cunoscut soția la saună / FALS
 • A inventat motive să nu se ducă la socri/FALS
 • Este sub papucul soției? / A infirmat acest lucru, însă detectorul a arătat că totuși uneori este sub papucul soției.
 • Ți-ai mințit familia vreodată? / ADEVĂRAT, deoarece uneori mergeam cu băieții după repetiție la un ceai, și îmi mințeam soția unde mă aflam.
 • Ai accepta să reprezinți interesele unui partid pentru o sumă mare de bani? / ADEVĂRAT
 • Faptul că mama este în Italia la lucru, ar fi o ușurare pentru tine, deoarece nu este nevoie să o susții financiar? / Nu este o ușurare
cuciuc 2 cuciuc 3 cuciuc 4
 • Te-ai gândit că ai fi avut o altă viață dacă te căsătoreai cu prima ta dragoste? / Adevărat
 • A confirmat că nu plătește impozite din sumele încasate la cumetrii / Adevărat
 • A mințit că este indispus pentru a nu face dragoste cu soția / Adevărat
 • Te-ai gândit că vrei să divorțezi uneori? Da, răspunsul s-a dovedit a fi adevărat
 • Prietenii și colegii îl consideră lăudăros / Adevărat
 • A spus că nu face teatru în fața camerei, însă detectorul a arătat că  este fals
cuciuc 5

 

Sursa: jurnaltv.md, paparazzi

Un spectacol în memoria artistei Lidia Bejenaru va avea loc, marți, la Palatul Național

La Palatul Național ”Nicolae Sulac” din capitală va avea loc mâine, la ora 18.00, spectacolul cu genericul ”M-a cuprins un dor…”, in memoriam Lidia Bejenaru.

Decorată post-mortem: Artista Lidia Bejenaru-Botgros va deveni cetățean de onoare al raionului Sîngerei | Unica.md

Pe scenă va evolua Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de invitații săi: Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Valentina Cojocaru, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Roșca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu, Cristian și Corneliu Botgros.

Svetlana Loboda vine cu un concert la Chișinău! Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Ucrainei

Artista ucraineană Svetlana Loboda va susține un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2022, la Palatul National „Nicolae Sulac”.

Svetlana Loboda este o cântăreață, prezentatoare TV și compozitoare ucraineană, cunoscută și sub numele de LOBODA. Este artistă de onoare a Ucrainei din anul 2013.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ucrainei.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pot afla detalii AICI.

Mai mulţi ambasadori au cules struguri în sudul țării pe ritmuri de muzică tradiţională

Au cules roada din acest an pe ritmuri de muzică tradiţională la Festivalul de recoltare a strugurilor din sudul ţării.

Mai mulţi ambasadori au cules struguri pe ritmuri de muzică tradiţională

Mai mulţi ambasadori acreditaţi în Republica Moldova, dar şi locuitori din oraşul Comrat au participat la procesul de recoltare a strugurilor, la una dintre plantaţiile de viţă-de-vie, transmite trm.md.

După ce au adunat roada, musafirii au fost invitaţi să o strivească strugurii, ca să vadă cum se obţine sucul mustos.

Evenimentul a fost organizat la una dintre plantaţiile de lângă Comrat, iar printre invitaţi au fost reprezentanţii misiunilor diplomatice din Letonia, Turcia, Polonia sau Bulgaria, care au rămas surprinşi de frumuseţea tradiţiilor din Republica Moldova.

„Suntem foarte bucuroşi că am venit aici pentru a culege struguri. Aceasta este prima noastră vizită, dar credem că nu va fi ultima. Este o atmosferă foarte frumoasă”, spune reprezentantul Ambasadei Poloniei, Jaho Jahalinski.

„Este prima mea experienţă, primesc o plăcere aflându-mă aici. Este o atmosferă foarte bună. Voi gusta şi vinul de aici”.

„Am mai fost la Comrat cu 10 ani în urmă şi am cules struguri, iar acum am venit din nou. Am venit împreună cu toată familia. Este o sărbătoare foarte frumoasă”.

„În primul rând, strugurii sunt stocaţi, după care sunt puşi într-un butoi, iar produsul final îl vedeţi, este o reţetă deosebită”.

În sudul ţării, viţa-de-vie este plantată pe 2,5 mii de hectare de teren şi se produce peste 50.000 de tone de struguri.

„Noi suntem diferiţi, vorbim mai multe limbi, dar ne uneşte faptul că ne iubim ţara: Republica Moldova. Sărbătoarea de astăzi este aşteptată de fiecare locuitor, iar în septembrie fiecare familie se pregăteşte pentru culesul strugurilor”, a declarat başcanul autonomiei găgăuze, Irina Vlah.

„Este o tradiţie foarte frumoasă ca în fiecare an să avem oaspeţi din diferite ţări pentru a recolta strugurii. Acest proces este o tradiţie foarte frumoasă”, spune primarul oraşului Comrat, Serghei Atanasov.

Festivalul de recoltare a strugurilor din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia este organizat de mai mulţi ani pentru promovarea sectorului vitivinicol din regiune.

Cum să scapi de bărbia dublă!
Articolul anterior
Centru BMW îți oferă o mașină la schimb
Articolul următor