Îl mai ții minte pe Pavel Turcu? Vezi ce probleme globale îi macină existența

Era cât pe ce să treacă preselecția națională Eurovision și să ajungă pe o scenă internațională cu piesa”Imn Eurovision”, iar la scurt timp după concurs a intrat în umbră și n-a mai vrut să comunice cu presa. Acum, Pavel Turcu este preocupat mai mult de politică decât de showbiz. Iar pe facebook  își varsă amarul cu mesaje anti-război.

separator

La un articol scris despre criza din țara vecină, Ucraina, Pavel Turcu a adăugat un comentariu care seamănă mai mult a analiză politică. Încearcă să citești printre rânduri ce-l doare pe Pașa din Ungheni:

“Cu părere de rău ,sîntem în timpul cînd culorile ne încurcă,adică drapelele altor națiuni ,limbele ,naționalitățile .Diferența aceasta ne face să ne urâm unul pe altul.Și totuși poate e timpul, să nu mai facem diferența acestor provocări, pe alocuri neanalizate .Dar e timpul să trăim în armonie ,cu orice naționalitate, limbă și culoare.”

Se caută director general la ”Moldtelecom”

„Moldtelecom” își caută director general. Consiliul Societății pe Acțiuni a anunțat concurs pentru ocuparea funcției respective, scrie deschide.md.

Potrivit anunțului companiei, termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este 16 septembrie 2022, ora 16:00. Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de Director general al S.A. „Moldtelecom” pot fi depuse la sediul societății.

În prezent, compania este condusă de Alexandru Ciubuc – director general interimar. Ciubuc a preluat această funcție în noiembrie 2021. Ciubuc este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate. 

Momentul impactului de la Durlești a fost surprins de camerele de supraveghere

Au apărut imagini noi de la accidentul teribil de ieri din orașul Durlești. În urma impactului dintre un camion și o mașină, cea din urmă a fost făcută un adevărat morman de fiare. Imagini de la momentul impactului au fost publicate de autoblog.md citat de realitatea.md.

Ofițera de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru realitatea.md că accidentul a avut loc ieri în jurul orei 15:00.

„Polițiștii au stabilit că sunt implicate 2 unități de transport, camion Volvo condus de șofer de 52 de ani și autoturism Mercedes condus de șofer 29 de ani. În urma impactului șoferul din Mercedes a avut de pătimit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a mai spus Stati.

Ancheta este în desfășurare.

Câteva centre comerciale din Capitală, dar și podul de pe Ismal, ar fi minate

În această dimineață, Poliția Republicii Moldova a alertat despre existența unor obiecte explozibile în mai multe locații din capitală.

Potrivit informațiilor, ar fi minat Aeroportul Internațional Chișinău, Curtea Supremă de Justiție (CSJ), podul de pe strada Ismail, dar și alte câteva centre comerciale. 

Astfel, serviciile specializate au intervenit imediat și efectuează verificările necesare.

Alertele false sunt anunțate periodic în diferite instituții ale statului sau private. Totul a început pe 5 iulie, când peste 50 de alerte cu bombă au fost anunțate pe întreg teritoriul republicii: la parlament, la guvern, la instituții judecătorești, în centre comerciale, în spitale, la Aeroportul Internațional Chișinău etc. Despre acestea autoritățile au fost informate prin intermediul poștei electronice.

Pe caz sunt bănuite mai multe persoane atât din țară, cât și de peste hotare, iar aceste acțiuni sunt făcute cu scopul de a destabiliza și de a crea neliniște în societate.

sursa: www.diez.md

Olia Tira, în rol de țărăncuță. Gospodina mamei a tras la teasc!
Articolul anterior
Chișinăul Victoriei Bucătaru
Articolul următor