Ileana Lazariuc, dezvăluiri cutremurătoare: “Dormeam pe scaune, pe mese”

Fiica Anastasiei Lazariuc a vorbit despre cea mai grea și stresantă perioadă din viața ei, atunci când mama a luat-o de la bunica și s-au mutat în România. Aceasta a fost nevoită să-și găsească prieteni noi, să-și schimbe școala și să meargă la toate concertele mamei ei.

separator
13835533311ae19b36

„Cred că aveam 7-8 ani, trecerea a fost destul de dură pentru mine. Eu eram obişnuită acolo, acolo o aveam pe bunica… eram la şcoală. A fost brusc pentru mine, mama nu mi-a spus din timp că ne mutăm. A fost greu. Mi-am găsit prieteni foarte repede. Mi se pare atât de îndepărtat… Ea deja avea foarte multe concerte, pleca foarte des, ea era aici, noi eram acolo şi atunci a luat decizia că este mult mai ok să fim lângă ea. Aşa a luat decizia să ne mutăm aici cu toţii”, a povestit Ileana Lazariuc la Antena Stars.

Nu doar Ileana a avut de suferit, ci și mama ei, Anastasia Lazariuc.

„Ea a suferit foarte mult, mai ales, văzându-mă pe mine că nu mă acomodam. A fost o perioadă scurtă, chiar mi-a povestit că nu ştia dacă a luat decizia bună. Poate că ar fi fost mai bine să mergem înapoi. În momentul în care a văzut că mi-am făcut viaţa mea, prietenii mei, atunci a ştiut că a luat decizia bună.

Dormeam pe scaune, pe mese, peste tot pe unde apucam. S-a întâmplat foarte des, pentru că nu avea cu cine să mă lase, eu eram mai mică. Mă lua tot timpul la concerte, adormeam… eram copilul restaurantelor. Toată lumea ştia a cui sunt, îmi puneau o plapumă pe mine şi mă lăsa acolo”, a povestit aceasta.

Actrița din serialul “Деффчонки”, în rochie de mireasă!
Articolul anterior
Prima poză de la cununia Cezarei!
Articolul următor
Alte articole interesante