Ileana Lazariuc: ”El şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat! Chiar au fost multe momente când mi-a lipsit.”

De când s-a căsătorit, fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana, nu oferă interviuri decât foarte rar. Recent, frumoasa basarabeancă, soție de milionar, și-a deschis sufletul în fața reporterilor de peste Prut.

separator
12071564_1017900308254043_842740972_n

Într-un interviu, aceasta a povestit, în sfârșit, cum a cucerit inima unuia dinntre cei mai bogați burlaci din România. Printre discuții, s-a strecurat și una mai tristă, despre tatăl ei, care i-a lipsit enorm în copilărie.

Despre tata: ”Chiar au fost multe momente când mi-a lipsit tatăl, dar cred că ele au compensat enorm… şi mama, şi bunica! Crăciun, zile de naştere, toate momentele importante… după ce am crescut, am mai ţinut eu legătura cu el, i-am arătat şi pozele cu copiii, şi-a văzut şi nepoatele, fratele meu are două fete. Acum, asta este o mare mulţumire de-a mea, că el şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat!”.

12048744_1017900304920710_783306249_n

Despre soțul ei, Ion Ion Țiriac

”Ne-am văzut, ne-am întâlnit, ne-am plăcut, a fost o evoluţie firească a unui cuplu! Nu am grăbit lucrurile, ne-am îndrăgostit. Poate că este un dezavantaj pentru el faptul că lumea îl percepe altfel, din cauza numelui! Dar el este un băiat absolut normal, fără fiţe, este un bărbat foarte iubitor şi romantic şi suntem şi cei mai buni prieteni! Vorbesc absolut orice cu el! Noi ne-am format aşa, o lume de-a noastră, cu un cerc de prieteni şi suntem noi, doar noi. Noi am avut o relaţie foarte frumoasă, o avem şi acum la fel, chiar dacă suntem căsătoriţi! Nu ne-am schimbat cu absolut nimic!”,a povestit Ileana pentru Spynews.ro.

Alla Vengher: Cum să-ți meargă în afaceri!
Articolul anterior
Tocurile vedetei Kim Kardashian nu-i țin greutatea!
Articolul următor
Alte articole interesante