Ilinca Avram joacă într-un film din România!

Ilinca Avram, una dintre cele mai sexy jurnaliste din Moldova, a povestit în cadrul unui interviu pentru ladrum.md despre cum a ajuns cu Steven Seagal la Moscova, ce face acum în unul din cele mai mari proiecte ale Discovery Channel – „Istoria Harley – Davidson” și care a fost lecția pe care a învățat-o în TV-ul din România.

separator

Doamne ferește să vă îmbrăcați ca Ilinca Avram!

Momentan sunt implicată într-un proiect cinematografic. Un miniserial despre Harley – Davidson care se toarnă în România. Este una dintre cele mai de anvergură producții de ficțiune făcută de Discovery Channel. Serialul are ca sursă de inspirație viața celor doi fondatori ai renumitei mărci de motociclete Harley – Davidson.

Am început să lucrez în cinematografie din pură întâmplare. Dar ceea ce la început părea a fi o coincidență, acum pare să se transforme în ceva mai serios având în vedere că sunt la al patrulea film în numai un an și jumatate.

Rochii pentru birou marca Ilinca Avram!


Am avut nevoie de o schimbare.
Ca la orice început a fost greu. Aproape un an am tot făcut naveta, după care lucrurile au intrat pe făgașul firesc și am început să merg acasă tot mai rar. Acum este pentru prima dată când lipsesc atât de mult. Recunosc, îmi este dor, dar din păcate timpul nu îmi permite să mai vin.

Atenţie! Acest lucru făcut zilnic împiedică bărbaţii să poată avea copii
Articolul anterior
Câte mașini a schimbat Dianna Rotaru
Articolul următor
Alte articole interesante