Imagini video! Moldoveanca Alexandrina Țurcan a pozat nud

Alexandrina Țurcan devine tot mai cunoscută în Franța, acolo unde este stabilită alături de iubitul ei, Alexandre Ghislain, care este proprietarul unui club şi a unui restaurant din Paris.

separator

iyhu

Moldoveanca nu are inhibiții și acceptă orice provocare din partea fotografilor profesioniști. Recent, Alexandrina a pozat pentru Normal Magazine, o revistă bazată pe proiecte care cuprind aceste 3 teme: arta, moda și nudul.

Fotograful Stefanie Renoma a fotografiat-o pe Alexandrina în ținute sumare, care nu-i acoperă nici cele mai intime părți ale corpului. Modelul a postat pe pagina sa de Instagram și un video din timpul filmărilor, care a incitat fanteziile bărbaților.

@normalmagazine thank you @stefanierenoma !!!! ❤ @raphael_say 🙎🏼‍♂️ @gioboyparis @carlota.albert

A post shared by Alexandrina Turcan (@alexandrina_turcan) on

Amintim că Alexandrina Țurcan este un fotomodel din Republica Moldova. A apărut în pictoriale pentru reviste ca Elle, L’Officiel, Harper’s Bazaar și Vogue.

Tânăra a fost descoperită de către agenția ″Mandarina Models″ din România, iar la vârsta de 15 de ani a mers pentru prima dată la Milano, unde a fost recrutată de agenția Modele Beatrice. Ulterior a semnat un contract cu firma Major Model Management din New York.

Sergiu Beznițchi a ajuns și anul acesta pe Muntele Athos! Iată ce lecții a învățat pe parcursul itinerarului
Articolul anterior
37 de tone de produse alimentare pentru bătrânii singuratici! Acesta e bilanțul de la finele Campaniei „Masa Bucuriei” 2017
Articolul următor
Alte articole interesante