Îngrozitor! Schema malefică în urma căreia dispar tinerii din Chișinău

Tot mai mulți tineri din Capitală dispar fără urmă. Din păcate, părinții așa și nu le-au găsit pe tinerele Gabriela Patrașcu și Artamonova Evelina, iar în urmă cu două zile, încă un student de la ASEM a dispărut.

separator
Collage

O tânără din Chișinău a avertizat internauții care este schema malefică în contextul dispariției din ultimul timp a fetelor, potrivit Realitatea.md.

”Am primit un apel recent și am auzit o istorie care m-a făcut să-mi fie frică să merg acasă singură! O cunoscută a noastră mergea acasă și se apropie de ea un copil, îi cere un leu. Ea refuză, dupa aia el o roagă sa îl petreacă nu știu unde, iar ea, la fel, refuză. Apoi observă că după ea merge o mașină încet! În final, a ajuns cu bine, dar întâmpinați-vă oamenii apropiați- e o schemă bine cunoscută în Ucraina și Rusia: un copil vă ademenește într-un loc unde deja sunteți așteptați de maturi cu scopuri malefice!!!! Fiți atenți!”.

Amintim că o tânără din Chișinău, studentă la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Gabriela Patrașcu nu este de găsit. Colegii acesteia susțin că fata a dispărut pe data de 11 ianuarie curent, în raza orașului Chișinău, sectorului Buiucani, în regiunea Universității.

O minoră de 11 ani, locuitoare a satului Iorjniţa, raionul Soroca, a dispărut. Potrivit oamenilor legii, Artamonova Evelina a plecat de la domiciliu în noaptea de 22 decembrie și nu a mai revenit.

Un alt tânăr, student la Academia de Studii Economice a Moldovei, a dispărut la 18 ianuarie. Acesta se numește Simion Dmitruc și are 21 de ani.

Tânăra de la Soroca și studentul de la ASEM au fost găsiți!

Ce nu ai ştiut despre ciocolata albă?
Articolul anterior
Unica Sport a ajutat o mămică să ardă 600 de calorii acasă!
Articolul următor
Alte articole interesante