Interpreți, care au gustat din amarul divorțurilor! Unii sunt la a treia căsătorie!

Vedetele estradei de acasă nu sunt lipsite nici ele de păcate.  Că au călcat strâmb, că nu au avut timp de familii și și-au neglijat jumătățile iubite, doar ele știu. Cert este că showbizul de câteva ori pe an este zguduit de unele divorțuri țipătoare.

separator

Lider la capitolul divorțuri și căsătorii este interpretul și compozitorul Alexandru Vdovicenco. Acesta a fost însurat de 3 ori, divorțat de 2 ori. Actuala soție este tot interpretă și formează un cuplu de 2 ani. Iată ce definiție dă Alexandru despărțirilor, la ”Paparazzi”:

”Nu doresc la nimeni să treacă prin divorțuri. Unde sunt copii, este o tragedie pentru ei. Dar este și a doua parte a acestui subiect: dacă doi oameni nu pot trăi împreună, e mai favorabil pentru ambii să divorțeze.”

r6564e

Apropo de copii. Fiica lui Roman Iagupov e în relații frumoase cu tatăl, chiar dacă acesta a divorțat de ani buni de mama ei, Yolka, și ambii părinți s-au recăsătorit și au mai dat naștere la alți copii.

11870949_911671482231685_7446215879187846109_n (1)

”Cu tata ne vedem frecvent, de 3-4 ori pe săptămână. Împreună facem sport și ne plimbăm. Uneori merg chiar și la concertele lui”, a povestit Alisa.

maxresdefault

Interpretul Adi nu iubește să amintească de divorț în presă. Dar s-a aflat că acesta a fost însurat, anterior, cu sora Alionei Moon.

11201172_524849337663495_1716901844789592875_n

Patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut victorii la Campionatul Țărilor Balcanice din Turcia

La Campionatul Țărilor Balcanice, care a avut loc la Izmir, Turcia, în perioada 25-26 mai 2024, patru angajați ai Poliției de Frontieră au obținut întâietate în diferite probe sportive.

Patru polițiști de frontieră au obținut victorii în lumea sportuluiFoto: Border.gov.md

„Participarea atleților la competiția internațională a fost încununată de succes, datorită pregătirii asidue și dedicației pe terenul de sport”, scriu reprezentanții Poliției de Frontieră.

Așadar, în data de 25 mai 2024, Marghiev Serghei a obținut locul II la proba de aruncare a ciocanului, cu un rezultat de 74.83 metri.

De asemenea, în ziua următoare, 26 mai 2024, alți trei polițiști de frontieră au adus victorii importante:

– Marghieva Zalina a câștigat locul 1 la proba de aruncare a ciocanului, cu un rezultat de 71.12 metri;

– Mardare Andrian a obținut locul 1 la proba de aruncare a suliței, cu un rezultat remarcabil de 81.68 metri;

– Bezede Dimitriana a ocupat locul 2 la proba de aruncare a greutății, cu un rezultat de 16.84 metri.

O tânără sportivă din Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte feminine

Luptătoarea din Republica Moldova, Mihaela Samoil, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte feminine, rezervat sportivelor sub vârsta de 23 de ani, care are loc la Baku. 

55kg WW – Mihaela Samoil (MDA) df. Tuba Demir (TUR)

Sportiva din Republica Moldova a învins-o în finala mică a categoriei de greutate de până la 55 kg pe reprezentanta Turcei, Tuba Demir, cu scorul de 8-4.

Menționăm că Republica Moldova a cucerit până acum trei medalii la lupte greco-romane și una la lupte feminine la Campionatul European U-23 de la Baku.

Radu Lefter, campion european la Lupte în categoria de vârstă sub 23 de ani

Sportivul Centrului Sportiv de pregătire a Loturilor Naționale Radu Lefter a devenit campion european în cadrul Campionatul European de Lupte rezervate vârstei sub 23 de ani.

Radu Lefter a obținut aurul la Campionatul European de Lupte U-23Foto: gov.md

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, Radu Lefter a cucerit medalia de aur după ce a trecut în ultimul act al categoriei de greutate de până la 97 kg de Soslan Dzhagaev, care a evoluat la competiția continentală de la Baku sub drapel neutru.

La ediția din acest an a Campionatului European U-23, Radu Lefter i-a mai învins pe grecul Angelos Kouklaris (11-0) și georgianul Merab Suleimanishvili (14-4).

Cu această victorie, Radu Lefter și-a trecut în palmares primul titlu continental la categoria de vârstă sub 23 de ani, după ce în 2021 și 2022 a devenit vicecampion european.

Lotul național de lupte libere a mai obținut două distincții de bronz prin Maeștrii în sport Serghei Cîlcic (65 kg) și Constantin Chirilov (70 kg), care au completat podiumul de premiere în categoriile lor de greutate.

Aproape de a obține o medalie de bronz a fost și Marius Retco care a cedat în faza finală și s-a clasat pe locul cinci.gallery images

gallery images

gallery images

Andra şi Măruţă, botez de 70.000 de euro pentru fiica lor
Articolul anterior
Încă o moldoveancă a fost înșelată. S-a ales cu o datorie de 40.000 de lei la un salon de frumusețe!
Articolul următor