Învață să-ți dezvolți afacerea de la eroii business-ului moldovenesc!

Ei sunt oamenii care demonstrează că putem nu doar să câștigăm bine în această țară, dar și să schimbăm lumea spre bine, să schimbăm Moldova, doar cu ajutorul unei dezvoltări în domeniul afacerilor.

separator

16463517_1053376484766761_3011770077337924636_o

Eroii businessului din Moldova – ei există! Cine sunt acești oameni? Vreți să-i cunoașteți la față, și rețetele lor de succes? Vreți să învățați din experiența lor, să folosiți sfaturi cu privire la modul de a începe o afacere, de a o construi și a o dezvolta?

Înregistrare la telefon 067 482 067 (Marina) sau aici!

Pe 19 februarie vă așteaptă 4 speakeri:

Daniel Balaban – co-proprietar al Aquatrade (OM, Familia Fericita, Apa POPULARA, Gura Căinarului, Letto, Joy), director de marketing. Este în afaceri de 22 de ani, de când există și afacerea lui, care are mai mult de 600 de angajați. Apa Aquatrade este consumată de 73% din moldoveni, iar băuturile răcoritoare- de 55%.

Galina Tomaș – fondatorul Unica Sport Moldova (7 filiale), Unica Sport România (1 filială), Unica.md, medic în științe medicale, nutriționist. Peste 70.000 de clienți au practicat antrenamente cu efort fizic dozat după metoda Unica, ce constă în mișcări împrumutate din gimnastică, aerobica, shaping, dans, yoga, pilates și streching. Galina Tomaș este de 19 ani în domeniul afacerilor, are aproximativ 200 de angajați, iar împreună cu ei schimbă modul de viață a mii de oameni și creează o societate sănătoasă.

Vladislav Papanaga – fondatorul companiei Group Solutions. Video Security ocupă o poziție de lider pe piața din Moldova, oferind sisteme de supraveghere video de monitorizare și control al accesului. În 2016 „Security Solution” a devenit brandul nr.1 în categoria de siguranță.

Vladimir Simin – director General Unica Sport, co-proprietar al agenției de consultanță în Israel «Succes Fitness» și a rețelelor Foto Dent în Moldova, absolvent al Academiei Financiare și de Asigurări din Israel, expert în domeniul vânzărilor, business trainer KMB.

Conferința va fi în format întrebare-răspuns! Astfel, veți fi capabil să adresați orice întrebare, iar speakerii vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Preț – 200 lei (plata până pe 6 februarie), 300 lei (plata până pe 10 februarie), 400 lei (plata pe loc).

Unde va avea loc?

Business Center V-CONTINENTAL (bd. Dimitrie Cantemir, 5/4)

Întrebați-o pe Lili Lozan ce este Shakshuka!
Articolul anterior
Lilu și Călin Roșca și-au făcut primii fini de cununie. Vezi cine sunt norocoșii
Articolul următor
Alte articole interesante