Ioana Căpraru a făcut-o și pe asta! Mai bine mai târziu decât niciodată!

A fost un an plin pentru artista poporului Ioana Căpraru. A încheiat cu măritișul fiicelor, i-a cumpărat uneia dintre ele mașină și, mai nou, s-a apucat de un sport extrem.

separator

S-o luăm de la un capăt. În luna mai, artista a fost surprinsă la un salon auto din capitală, unde studia cu mare atenţie oferta.A adunat bănuț cu bănuț pentru a-i cumpăra fiicei mai mari o mașină.

În luna iulie, interpreta se pregătea serios pentru sezonul rece şi umplea beciul cu rezerve.

De ziua ei, pe 6 septembrie, și-a măritat fiica cea mică. Ioana Căpraru a ținut cu tot prețul ca această nuntă să respecte toate tradițiile unei nunți moldovenești.

IMG_20140906_221245

După toate realizările din 2014, Ioana Căpraru și-a organizat și o vacanță bine-meritată la munte. La  62 de ani, interpreta de muzică populară ia primele lecții de schi pe pârtie. 

Gabriela Damir, prima vacanță în trei alături de micuțul Avraam. Vezi ce destinație a ales bloggerița

Gabriela Damir, Roman Burlaca și micuțul Avraam au plecat în prima lor vacanță în trei. Cuplul vizitează Italia, țara în care este stabilită mama bloggeriței și cei doi frați mai mici ai săi.

Cei trei se află la Roma. Vloggerița a publiat câteva imagini dintr-o locație de vis pe pagina sa de Instagram.

Gabriela este cucerită de frumusețea împrejurimilor, dar și de revederea cu membrii familiei și prietenele sale din Italia.

mamaplus
mamaplus

A rupt tăcerea! Dan Bălan lansează un nou videoclip, filmat la Kiev

Dan Balan își bucură fanii cu o nouă producție muzicală. După o pauză de aproape doi ani, artistul lansează un nou videoclip în rolul personajului său Crazy Loop. Clipul „Love Maria” a fost filmat la Kiev înainte de război.

Молдавский певец Дан Балан презентовал новый клип снятый в мирном Киеве.
Dan Balan lansează un clip filmat la Kiev

„Acest videoclip a fost filmat în Kievul pașnic, înainte de război… Astăzi, când este lansat, ne rugăm pentru copiii afectați de această tragedie”, transmite Dan Bălan.

Dan Balan este fondatorul trupei O-Zone, pentru care a scris multe piese apreciate de public, printre care și hitul internațional „Dragostea Din Tei”, care a ajuns în fruntea topurilor în 32 de țări și a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Andra, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: „Ce comică ești, lasă dieta!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra este cunoscută și pentru simțul umorului, așa că de curând a fost protagonista unui videoclip care a stârnit numeroase comentarii printre prietenii de pe rețelele sociale.

andra

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că este gurmandă, că adoră să încerce diferite preparate culinare, iar de curând a filmat un Reel inedit, în care apare în timp ce se îndreaptă spre frigider fredonând cea mai nouă piesă a ei. La un moment dat, însă, își amintește că nu are voie să se apropie de el. 

„Când ești în drum spre frigider și îți amintești că erai la dietă… ”, a scris ea în dreptul videoclipului care a stârnit reacții din partea fanilor.

„Tu zici că ești la dietă oricum. Ești frumoasă!”, „Lasă dieta, ești superbă!”, „Ce comică ești!”, „Ar trebui desființate”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

sursa

Cum să-ți păstrezi vaginul tânăr
Articolul anterior
Cum să ştergi petele de pe cizme, lăsate de zăpadă?
Articolul următor