Irina Negară și-a surprins prietenii virtuali cu torturile ei. Arată ca-n poveste

Tot showbizul a gustat din deserturile ei, iar internauții salivează atunci când Irina postează câte o poză cu torturile pe care le face. Dacă în perioada sărbătorilor de iarnă toți s-au odihnit, atunci soția lui Adrian Ursu și-a petrecut zilele în bucătărie. Dovadă sunt și imaginile cu torturile care par a fi desprinse dintr-o poveste.

separator
15230614_924995724297979_3704672284859702661_n15267614_925604627570422_5158387437534546977_n15327333_927127474084804_6482056548414655503_n
„Dacă tot a nins azi atât de frumos, să ningă și peste torturile mele❄️❄️❄️Eu cu mare drag am creat o mini colecție de iarnă ☃️🎄🍾 Sper să vă placă”, a scris Irina la una dintre poze.
uiiuytredftstruhyui

Fulgușorii, brăduții, scorțișoara și alte elemente decorative, simboluri ale iernii, transformă torturile Irinei în adevărate opere de artă.

uiyph9icapturefgertwre

Interpreții din showbiz au doar cuvinte de laudă la adresa Irinei.

„Chiar din prima zi de odihnă noi savurăm din deliciile Irinei Negara! Irina, nu sughiți cumva, noi te pomenim pe aici!”, a scris Corina Țepeș în ajunul Crăciunului pe stil vechi.
„Ești cea mai talentată și harnică!”, i-a scris Gabriel Nebunu la una din poze.
uhigihuhrdtr
hrtyrhtrrrdhtry5rt
io9iiuyjfgxyt
jygluhiuiuyiuiti

Natalia Gordienko, iubită și apreciată în Rusia! O piesă a artistei, premiată la ,,Песня года 2022”

Interpreta moldoveancă Natalia Gordienko va apărea pe scena tradiționalului show din Rusia ,,Песня года 2022”.

Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022

Despre aceasta artista a anunțat pe pagina sa de Facebook.

„De-a lungul anilor, de-a lungul distanțelor.

Pe orice drum, pe orice parte

Nu îți iei adio de la un cântec,

Cântecul nu-ți spune la revedere!

Această muzică se cântă întotdeauna la noi acasă pe 1-2 ianuarie. Și mă bucur că acum single-ul meu „Sunt fericită” este și el câștigător al premiului Cântecul Anului. Mulțumesc compozitorilor pentru acest imn al oamenilor fericiți!”, a menționat Natalia Gordienko.

Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022
Natalia Gordienko va participa în Rusia la Cântecul Anului 2022

Nekoglai a publicat video-ul despre tortura din închisoarea din Rusia

Bloggerul moldovean Nekoglai (Nikolai Lebedev), care a fost deportat recent din Rusia în Moldova, a publicat un videoclip pe canalul său de YouTube în care vorbește despre tortura din departamentul de poliție din districtul Presnensky din Moscova. Potrivit bloggerului, acesta a umilit și bătut foarte tare.

Nekoglai a spus că după procesul din 9 noiembrie, care s-a hotărât să fie expulzat din Rusia în Moldova, forțele de securitate l-au dus într-un birou fără camere, l-au bătut puternic și i-au dat să bea apă murdară cu care se spăla podeaua. Potrivit acestuia, forțele de securitate au înregistrat totul pe video pe care „l-au trimis undeva spre aprobare”.

El a fost amenințat că, dacă va spune cuiva despre ce s-a întâmplat în departament, videoclipul va fi postat online. Ulterior, Nekoglay a fost pus să-și ceară scuze pentru videoclipul în care a parodiat un soldat rus, apoi au adus un brici și un foarfece. Potrivit bloggerului, părul de pe cap i-a fost mai întâi smuls cu mâna, apoi au început să îl bărbierească, lăsând tăieturi.

Bloggerul a oferit drept dovadă un certificat medical, în care se menționează că are „hematoame multiple, abraziuni ale scalpului, extremităților superioare și inferioare”.

Tânărul a fost acuzat pentru ,,discreditarea armatei ruse”. Motivul a fost un videoclip publicat pe TikTok cu o parodie despre un soldat rus pe frontul din Ucraina. Videoclipul a fost însoțit de piesa Rasputin, de Boney-M.

A doua zi, 9 noiembrie, Nekoglai a fost reținut la Moscova. Tribunalul Presnensky a decis să-l amendeze pe blogger cu 5.000 de ruble și să-l expulzeze în Moldova pentru încălcarea legilor privind imigrația.

Un moldovean a devenit câștigător la concursul de frumusețe ,,Mister Planet 2022”!

Un moldovean în vârstă de 20 de ani a devenit câștigător în cadrul concursului internațional de frumuseţe şi talente ,,Miss & Mister Planet” desfășurat în Georgia. Adrian Lefter a vorbit pe facebook despre succesul său.

„Câștigul este al Republicii Moldova. Cele două titluri de Mister Planet au fost oferite mie și Georgiei. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Le-am arătat la toți unde se află Moldova pe hartă”, a scris tânărul.

Anterior, Adrian Lefter a fost desemnat cel mai bun coregraf de podium la Dubai International Fashion Week 2021. De asemenea, este fondatorul scolii de modeling „Adi Academy” și reprezentantul oficial al mai multor evenimente fashion internaționale.

Ce ținute au purtat vedetele la Globurile de aur 2017
Articolul anterior
Galina Tomaș: Detoxifierea după sărbători
Articolul următor