Irina Rimes, despre greutățile de la început: “Strângeam 30 de lei și mă duceam la magazin să-mi iau niște dulciuri”

Acum, este iubită și apreciată de mii de fani atât de la noi din țară, cât și de peste Prut. A făcut furori cu piesa “Visele” și adună săli arhipline la concerte. Dacă unii consideră că i s-a dat ușor celebritatea, atunci trebuie să știe că, de fapt, succesul a venit după  mulți ani de muncă.

separator

17629693_1378215202235616_7944350386416675950_n

La început, Irina Rimes nu prea era luată în serios de către interpreții de la Chișinău.

“Îmi doream foarte mult să ajung la un concurs, ceva de genul Vocea României. Este un concurs în urma căruia te știe oricine și îmi ziceam că vreau să ajung acolo ca să mă știe orice câine, de sub orice gard. Am ajuns la concurs și am făcut cunoștință cu mulți oameni, producători de la alte televiziuni, cu ajutorul cărora am venit aici, să-mi încerc norocul.

Mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, eram într-o stare financiară foarte proastă și efectiv am început să scriu pentru cântăreții de acolo. Compuneam piese la greu și le vindeam acolo, în Moldova. Unii interpreți mă băgau în seamă, alții mai puțin… așa a fost până când am început să scriu pentru mine.”


Irina a vorbit și despre locul de unde vine, și despre crizele financiare care o făceau să strângă bănuț cu bănuț pentru a-și cumpăra ceva de mâncare.

“ Am avut momente când nu aveam bani deloc, strângeam 30 de lei și mă duceam la magazin să-mi iau niște dulciuri și să mă bucur ca un copil. Dar nu pot să spun că n-am fost fericită. Sunt o fată de la țară, părinții mei sunt oameni obișnuiți, am crescut cu văcuțe, și cu puișori, și cu bobocei. La 14 ani am plecat de acasă la liceu. Mă înțeleg foarte bine cu ai mei, ne iubim foarte mult și mă ajută. Am venit la București la nimic, după facultate. Mi-am luat bagajul și am venit aici, după câteva luni am semnat un contract cu un studiou. Cam asta a fost aventura mea până în momentul ăsta….”

alte Articole interesante