Iubitul Nicoletei Nucă, acuzat de fosta parteneră de agresivitate

Fosta parteneră al lui Darius Stanese, actualul iubit al Nicoletei Nucă, a făcut dezvăluiri șocante despre comportamentul agresiv al acestuia.

separator

Rhya, colega de breaslă a Nicoletei, a dat o declarație pentru cei de la WOWbiz.ro.

 ” La început m-a agresat verbal și apoi și fizic. De câteva ori m-a dat afară din casă și a trebuit să îmi sun prietenele să mă găzduiască și să mă ajute să-mi mut lucrurile… Eu nu puteam să renunț la el. Îl iubeam, era totul pentru mine și îmi doream să fac într-un fel să ne fie bine… Episodul care m-a marcat a fost atunci când mi-a spart timpanul. A șters podelele cu mine. M-a bătut, m-a scuipat, m-a tras de păr, apoi eu am încercat să ies din camera de hotel ca să mă salvez. Mi-a dat o palmă peste urechea stângă, unde s-a format vid și mi-a spart timpanul… M-a luat în brațe, panicat, tremurând, începuse să plângă, dându-și seama ce a făcut. Am ajuns la spital abia după o zi și jumătate. Nu mai auzeam deloc. Am făcut o operație de reconstrucție de timpan. Nu am vrut să merg nici la Poliție, nici la INML. Îl iubeam”.

12240154_943661669057820_7914594259955073502_n

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Victoria Lungu: Ți-o imaginezi cu 44 de kg? Atât cântărea la 25 de ani!
Articolul anterior
Will Smith e gay. Cine-i amantul actorului!
Articolul următor