La mulți ani celor mai cunoscuți Ioni de-acasă!

Astăzi, credincioșii sărbătoresc ziua Sfântului Ioan Botezătorul, considerată una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creştin. Noi, i-am adunat pe toți Ionii celebri, care merită din plin felicitările noastre cu ocazia onomasticii! Să ne trăiți și să purtați numele cu cinste!

separator

Ion Druță

Ion Druta

Ion Sturza

Ion sturza

Ion Hadârcă

Ion Hadarca

Ion Suruceanu

Ion Suruceanu

Ion Paulencu

Ion Paulencu

Ion Brătescu

Ion Bratescu

Ion Rață

ion rata

Ion Paladi

ion paladi

Ivan Guzu

ivan guzu

Ionel Manciu

ionel manciu

Nicu (Ion) Mâță

nicu mata

Ion Barbu

ion barbu

Ionel Istrati

ionel istrati

Vocea României: Trei moldoveni au rămas în concurs și vor lupta pentru marele trofeu

Etapa Confruntărilor a luat sfârșit la Vocea României, în cadrul celui de-al 10-lea sezon. Alți trei basarabeni care au evoluat aseară au reușit să își convingă antrenorii că merită să treacă mai departe. Este vorba despre Daniel Ciurea, Corina Ivanov și Mihailina Moisa.

Tudor a încheiat etapa confruntărilor cu două dueluri, unul fiind Carmen Cușa – Mihailina Moisa. Fetele au oferit o interpretare memorabilă a piesei „Army Of Me”, transmite unimedia.info.

„Amândouă ați fost fantastice! Ați făcut un super show, un super moment! Pe Mihailina am simțit-o mai pliată pe piesă”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Mihailina. Și Carmen Cușa își continuă parcursul la Vocea României, după ce a fost salvată de Irina Rimes. The Motans a ales piesa “Nothing Breaks Like A Heart” pentru battle-ul dintre Elis Opriș și Corina Ivanov. Irina Rimes a felicitat fetele pentru piesă. 

„Alegerea piesei n-a fost neapărat una fericită pentru voi două, deși sunteți niște voci foarte bune și ați cântat foarte bine”, a spus Theo Rose.

„Ați cântat cu pasiune și v-ați asumat piesa!”, a adăugat Smiley.

„Ați fost minunate fetelor și a fost o reală plăcere să lucrez cu voi!”, a spus The Motans și în cele din urmă a ales să meargă mai departe cu Corina. Pentru battle-ul dintre Iulia Gîza și Daniel Ciurea The Motans a ales celebra piesă „Let Me Entertain You” de la Robbie Williams.
Cei doi concurenți au acaparat scena și au fost plini de energie. Entuziasmat, The Motans a dansat toată melodia, iar la un moment dat chiar s-a urcat pe scaunul său.

The Motans a ales să meargă mai departe cu Daniel Ciurea.

Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă. Vezi videoclipul!

Carla’s Dreams își surprinde fanii cu o nouă producție muzicallă. ,,Adidașii gri” se numește noua piesă lansată în urmă cu câteva ore pe pagina oficială de youtube a formației muzicale. Piesa pare să descrie într-un mod artistic un lung traseu al activității trupei care anul acesta marchează 10 ani de scenă.

Se retrage Carla's Dreams de pe scenă? Declarațiile surprinzătoare ale  solistului - ea.md

Videoclipul piesei este realizat de echipa regizorului moldovean Roman Burlaca. Fanii au apreciat atât textul și mesajul piesei, cât și videoclipul acesteia.

„La întrebarea „cum să ne adresăm?” bucata din noi a vrut să îi spunem „bucățică”. Așa că poftim, o bucățică din noi. P.S: Promisiunile întârziate, dar ținute, sunt iertate. V-am cuprins”, a scris Carla’s Dreams, pe Facebook.

,,Încă o bucățică din inima voastră ne-ați dăruit-o nouă”, ,,Adidașii ăia gri” care au călătorit pe scene mici sau mari, parcurgând mii de kilometrii, pentru a oferii emoție pură, făcând mii de inimi să bată la unison”, au scris internauții pe rețele.

Comisarul European pentru mediu a plantat copaci în parcul „Grădina Botanică” din Chișinău

Comisarul European pentru mediu a plantat copaci în parcul „Grădina Botanică” din Capitală.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Virginijus Sinkevičius, alături de prim-ministra țării, Natalia Gavrilița, a acceptat invitația de a participa în cadrul evenimentului campaniei naționale de plantare a copacilor.

Aceștia s-au alăturat inițiativei de înverzire a Moldovei.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare, copac şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare, copac şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi copac

Șocant! A desfăcut pachetul de zahăr și iată ce a descoperit în el
Articolul anterior
Detalii terifiante despre deșeurile aruncate zilnic în natură! Unele nu se descompun niciodată
Articolul următor