La mulți ani! Costi Burlacu este astăzi omagiat

Pe 24 septembrie, interpretul Costi Burlacu își sărbătorește ziua de naștere. Surprizele pentru acesta au început dis-de-dimineață, când mama sa l-a sunat pentru a-i dori cele mai sincere urări de bine și sănătate. Fetițele lui, Smaranda și Ioana, bineînțeles, împreună cu mămica Corina Țepeș au decorat casa în spirit de sărbătoare, au pregătit gustări delicioase și au scris următorul mesaj: „La mulți ani, Tăticu!!!”

separator


Având o familie atât de frumoasă și o carieră de succes, Costi Burlacu se declară un bărbat fericit și împlinit.

Artistul a ținut să-și împărtășească bucuria cu fanii de pe facebook și în același timp să le mulțumească pentru toate mesajele de felicitare.


„Dimineața m-a trezit din somn sunetul telefonului, era mama, a fost prima care m-a felicitat, au urmat fetele mele care au decorat casa în straie de sărbătoare și au gătit deserturi delicioase, apoi multe telefoane și muuult mai multe mesaje online. Seara am sărbătorit muncind alături de scumpa mea soție și colegii din formație, la Iași, la o nuntă aleasă cu miri frumoși și invitați pe potrivă.
Chiar dacă meseria de artist „mă fură” de lângă cei dragi la cele mai importante evenimente și sărbători, mă consider un om fericit și împlinit pentru că fac ceea ce-mi place cel mai mult și ceea ce am visat de când mă țin minte, iar pentru asta sunt gata oricând să ajung și la capătul pământului dacă știu că cineva mă așteaptă.
P.S. Mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare și gândurile bune, în mod special celor pe care nu-i cunosc personal dar îi simt mereu aproape. Aprecierile voastre îmi dau aripi să merg mai departe. Vă cuprind pe toți și vă doresc tot binele din lume!”, a scris Costi Burlacu.

Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc, într-un microbuz de pe linia nr. 112
Articolul anterior
Atenție! Se caută martori la un accident rutier care a avut loc în Capitală. O fetiță se află în stare gravă
Articolul următor
Alte articole interesante