La Shopping MallDova a fost dat startul expediției maritime

Expediţie plină de aventuri în lumea subacvatică. Sute de copii s-au distrat la maxim într-o fascinantă călătorie „în adâncurile oceanului” la Shopping MallDova. La expoziţia interactivă „Școala micilor marinari” deschisă pe 13 septembrie, micuţii însoţiţi de părinţi au cunoscut împreună istoria şi tainele lumii subacvatice. Micii marinari s-au lăsat purtaţi de val în toate cele şapte zone special amenajate, fiind captivaţi de decoraţiunile impresionante.

separator

274A7203 274A7210 274A7358 274A7494
274A7684

Ina Mamaligă, Manager Marketing Shopping MallDova: „«Şcoala micilor marinari» este cea de-a doua expoziţie interactivă organizată de Shopping MallDova. Suntem mândri că evenimentul se bucură şi de această dată de un succes enorm, pentru că aici toată distracţia este concentrată într-un singur loc. Expoziţia este una distractivă, dar şi educaţională în acelaşi timp. Prin organizarea unor astfel de evenimente ne-am propus să contribuim la dezvoltarea multiculturală a copiilor. Evenimentul va dura până pe 27 septembrie, aşa că îi aşteptăm pe toţi cu drag la „«Şcoala micilor marinari»”.

La „Şcoala micilor marinari” aventura a început în zona Caravelei, o replică a unei corăbii celebre, folosite în timpul descoperirilor geografice. Micuţii s-au distrat în călătoria pe fundul oceanului simulată în zona Submarin, unde au putut admira minunatele creaturi marine, iar mai apoi s-au lăsat fascinaţi de expoziţia de scafandre. În zona expoziţională cu artefacte, atât adulţii cât şi cei mici au putut admira o diversitate de obiecte interesante, precum: astrolabul, hărţi vechi, corali, materiale legate de scufundări, reproduceri ale unor celebre bărci și submarine. În zona Santinelelor Mării şi cea despre ocean copii au vizualizat istoria vieţii marine, formele de viaţă, biodiversitatea, condiţiile de viaţă în apă şi impactul uman asupra oceanelor, precum şi faruri din epoca antică – Turnul lui Hercule şi Farul din Alexandria. La finalul activităților, copiii au primit diplome de exploratori și cadouri de la Shopping MallDova. Celor mai curajoşi dintre ei centrul comercial le-a oferit acvarii cu peştişori.

Ce spun vizitatorii despre „Şcoala micilor marinari”

– Ne-a plăcut foarte mult tot ce am văzut aici, iar fiica mea este încântată. Noi am fost şi data trecută la „aventura cosmică”, i-a plăcut şi … am venit şi astăzi.

– Suntem foarte impresionaţi, pentru că evenimentul a trezit curiozitatea copiilor despre lumea maritimă. Este o expoziţie foarte potrivită pentru copii, şi educativă, şi distractivă.

– Mi-a plăcut excepţional de mult, pentru că cunosc deja multe despre animalele şi plantele acvatice.

– Am aflat atât de multe lucruri, totul a fost interesant. În plus sunt atâţia copii şi poţi să îţi faci prieteni noi.

– Din păcate în ţara noastră lipsesc evenimentele educative combinate cu distracţie. Mulţumesc Shopping MallDova pentru o astfel de oportunitate.

 

274A7228

Expoziția „Şcoala micilor marina” va dura până pe 27 septembrie, în fiecare zi, între orele 11:00 și 19:00, câte 7 sesiuni pe zi, pentru copiii de la 5 la 12 ani.  În prima jumătate a zilei vor fi organizate ture pentru elevi din școlile din capitală, iar în a doua jumătate expoziția va fi disponibila pentru publicul larg. Accesul la expoziție este gratuit, iar distracția este garantată la Shopping MallDova.

274A7656

Toți participanții la expoziție primesc la sfârșitul turei cadouri frumoase de la partenerii noștri – diplome, sucuri, rame foto și vouchere la unul din restaurantele din incinta Shopping MallDova.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

Serghei Svetlakov și-a părăsit nevasta pentru o alta!
Articolul anterior
300 kg de bagaje pentru noul videoclip al lui Dan Bălan!
Articolul următor
Alte articole interesante