La Shopping MallDova gătești cu stelele!

Îți plac bucatele fine și competiția? Shopping MallDova aduce aceste ingrediente împreună și îți servește cel mai gustos eveniment al verii!

separator

În „Luna frumuseții”, Shopping MallDova te invită la o nouă provocare – evenimentul culinar-distractiv „Atelier de gătit”, organizat în parteneriat cu Studioul Gastronomic „LoChef”. Pe 27 iunie, la ora 15:00, vino la Shopping MallDova și ai șansa de a-ți demonstra talentul la gătit alături de vedetele autohtone!

Interpreții Olia Tira și Igor Sârbu vor schimba pentru o zi microfonul pe șorțul de bucătărie și își vor crea câte o echipă, alegând participanții dintre vizitatorii Shopping MallDova. Împreună cu echipele formate, ei se vor confrunta pentru a stabili cine gătește cel mai bun desert. Concursul se va desfășura sub îndrumarea, instrucțiunile și arbitrarea lui Marian Danu, expert culinar și bucătar-șef „LoChef”.

Evenimentele Shopping MallDova sunt dedicate întregii familii, iar copiii nu se plictisesc niciodată. Pentru ei „Azur Art” a pregătit un atelier special de artă culinară. Cei mici se vor juca și se vor distra, învățând să gătească biscuiți de diferite forme și cu gusturi diverse.

Nu rata „Atelierul de gătit” de la Shopping MallDova! Vino să faci echipă cu vedetele, să ții pumnii concurentului preferat, să afli cine sunt câștigătorii și să guști din dulciurile apetisante!

Vedete care s-au bronzat greșit!
Articolul anterior
Pastilele de slăbit au îngrășat-o cu 30 de kilograme
Articolul următor
Alte articole interesante