La StarNet ninge cu cele mai bune oferte

Iarna aceasta, la StarNet, vă așteaptă cele mai plăcute surprize! Clienții care se vor conecta la serviciile StarNet în perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 vor beneficia de o reducere la abonamente  pe viață în valoare de 30%.

separator
oferta_iarna

Toți cei  care doresc cea mai mare viteză la Internet, cele mai bune tarife pentru telefonie și cea mai variată gamă de canale de televiziune, contractând serviciile la StarNet, vor avea o   reducere de 30% pentru fiecare a patra lună calendaristică, din momentul conectării.

Noi suntem mereu alături și vă oferim magia tehnologiilor avansate cu 30% reducere pe viață, la toate abonamentele StarNet. Întotdeauna suntem  la dispoziția clienților noștri, oferim cele mai bune servicii și cele mai bune oferte. Conectează-te la StarNet și bucură-te de confortul inovației.

Oferta este însoţită de un spot de imagine care vă inspiră să credeţi în minuni, să vă bucuraţi de lucrurile mici şi de sărbătorile de iarnă.

StarNet – noi schimbăm viitorul

*Promoția se aplică doar la preţul abonamentului și nu este valabilă pentru lunile în care clientul este în “Sistare de vacanţă”, are statut de “Client Suspendat” și în cazul modificării abonamentului în perioada contractuală.

Gabriela Furdui este câştigătoarea concursului Baby Star!
Articolul anterior
“Vip Fashion” și-a premiat prietenii la cei 15 ani de activitate!
Articolul următor
Alte articole interesante