Lilu se iubește cu un interpret autohton!

Prezentatoarea TV s-a lăsat sedusă de Mani. Cei doi au fost surprinși în timp ce se cuprindeau și își spuneau vorbe dulci.

separator

80adb90bb977d7fe2780e36b808a08e9

Faptul că este căsătorită nu i-a stat în cale Liliei Ojovan atunci când interpretul i-a propus să se filmeze în noul său videoclip, ”Nu e cazul”.

”Dacă muzica pe care o fac e despre ceea ce simt și ce gândesc, am hotărât de aceasta dată să vorbesc despre unele emoții pe care nu le-am mai descris prin piese, până acum. Nu cred că următoarea piesă, care va aborda aceeași tematică, va fi foarte curând.
Această piesă e rezultatul unei colaborări dintre BeOM Sound Studio și echipa ‪#‎YOUBESC‬.”
, a scris Mani pe facebook.

„Viața mi-a mai împlinit un vis, să fiu actriță, să uit de etichetele agățate de mine, să joc. Am depus mult efort, mai ales când după nopți nedormite de filmări trebuia să fug în emisie directă, acolo unde să continui să ofer energie și voie bună. O provocare pentru mine. Multumesc Mani de invitatie, multumesc Calinas pentru incredere.”, a declarat Lilu.

https://www.youtube.com/watch?v=Dgg4pJiweow

Loredana Groza, după despărțirea de Andrei Boncea: „Nu mă interesează unde stă el”

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea stă pe buzele tuturor de ani de zile, însă nici unul dintre soți nu a confirmat despărțirea. Lori a jonglat cu eleganță cu subiectul, iar Boncea este rar văzut în public pentru a putea fi întrebat direct. Iată, însă, că prima persoană din familia artistei care vorbește despre divorț este tatăl Loredanei, poetul Vasile Groza, scrie libertateapentrufemei.ro.

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza (52 de ani) care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani).

Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu

Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă dacă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru canca.ro. Solista și producătorul de film s-au căsătorit pe 10 iunie 1998, chiar de ziua de naştere a Loredanei. Boncea era pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena. Naș de cununie și de botez le-a fost Florin Călinescu.

Tatăl Loredanei a mai lămurit un aspect despre fiica ei, și anume are sau nu Lori operații estetice? „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Maia Sandu a plantat copaci în Găgăuzia

Președinta Maia Sandu a marcat Ora Pământului plantând copaci în satul Avdarma din UTA Găgăuzia, împreună cu colegii de la Președinție, un grup de studenți de la Universitatea din Comrat și oameni din localitate. Au fost sădiți peste 5000 puieți de frasin, paltin și mălin, care vor crea o perdea forestieră de protecție a câmpurilor agricole.

„Împădurirea țării este o prioritate pentru noi pentru următorii ani. Schimbările climatice reprezintă o problemă majoră la nivel global, iar fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin gesturi simple, dar importante”, a spus șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a menționat că azi seara, în intervalul 20.30-21.30, clădirile guvernamentale vor deconecta energia electrică pentru a se alătura mișcării globale Ora Pământului. „Vrem astfel să sensibilizăm societatea cu privire la impactul negativ al emisiilor de CO2. Împreună putem reduce aceste daune, utilizând econom și cu chibzuință resursele energetice, dar și prin creșterea suprafețelor de păduri care să ne asigure un mediu mai sănătos”, a precizat șefa statului.

Leonardo Di Caprio a câştigat, în sfârșit, primul Oscar!
Articolul anterior
Nu știi cum s-o surprinzi de Ziua Femeii? Dăruiește-i un Certificat Cadou de la Unica Sport!
Articolul următor