Lilu și Călin Roșca și-au făcut primii fini de cununie. Vezi cine sunt norocoșii

Lilu împreună cu soțul ei, Călin Roșca, au devenit părinți spirituali pentru prima dată. Ieri, jurnalista a postat pe una dintre paginile sale de socializare un mesaj subtil prin care a dat de înțeles că fretele său îi este fin de cununie.

separator


„De astăzi, fratele meu e mai mult decât frate”, a scris Lilu în cea mai recentă postare pe contul său de Instagram, acolo unde apare alături de fratele său și cumnata sa.

lilu21

Din poze am observat că jurnalista a optat pentru o rochie elegantă, lungă, cu guler din blană, iar mireasa a ales să poarte rochia lui Lilu. Acea rochie splendidă decorată cu broderii bogate care a fost creată de stilista Dana Lookovetzki. Doiniţa, căci aşa o cheamă pe fina şi cumnata Liliei Ojovan, nu a fost prima mireasă care şi-a dorit să poarte acestă rochie, însă a fost prima care a reuşit să încapă în ea.

„Doiniţa e o femeie plină de energie ca şi mine, iar rochia purtată de mine la nunta i sa potrivit de minune pentru cununie. Până acum au încercat foarte multe fete rochia mea, dorind să o ia în chirie, dar pe nimeni nu încăpea. Şi, exact ca în povestea Cenuţăresei… i s-a potrivit ei. La nuntă, Doiniţa va avea altă rochie, la fel de feminină. Acum în atelierul Pupi sweet dress au loc ultimile probe”, ne-a declarat Lilu

lilu13

 

 

 

Învață să-ți dezvolți afacerea de la eroii business-ului moldovenesc!
Articolul anterior
Petrece Ziua Îndrăgostiților lângă al tău suflet pereche, la MallDova
Articolul următor
Alte articole interesante