Lilu şi-a găsit maşina spartă! A rămas fără agendă, telefon şi portmoneul cu acte

Jurnalista Lilia Ojovan (Lilu) a devenit ţinta hoţilor. Vedeta tv s-a trezit cu maşina spartă, în plină zi, după ce o parcase în apropiere de zona Circului, acolo unde își are showroom-ul brandul de hăinuțe „Pupi Sweet Dress”. În maşină se aflau mai multe materiale legate de profesia sa, telefonul şi portmoneul cu acte. Lilu a chemat poliţia la locul cu pricina şi speră să găsească făptaşii cât mai repede. Totodată, ea a postat pe pagina ei de socializare un mesaj prin care-i roagă pe internauţi să-i ofere ajutor.

separator

Collage

„În amiaza mare, nişte „oameni buni” mi-au spart maşina şi au furat tot ce au găsit. Am rămas fără agendă, telefon şi portmoneul cu acte. Totul s-a întâmplat în zona Circului. Cred că de bulentin şi de agendă, băieţii buni să nu aibă nevoie, eu însă tare am. Aşa că rog mult cine găseşte vreun portmoneu roşu cu acte de identitate pe numele Lilia Rosca, şi o agendă albastru închis, să îmi scrieţi un mesaj.
P.S.: Pentru că am rămas fără baza de date, rog mirii care m-au contractat pentru anul acesta, să imi scrie mesaje, cu dăţile evenimentelor. Vă mulţumesc mult”, a ţinut să precizeze Lilu.

lilu

O nouă piesă de dragoste de la trupa Direcția 5! Vezi videoclipul
Articolul anterior
Circulația transportului public va fi sistată pe mai multe străzi din Capitală!
Articolul următor
Alte articole interesante