Lilu vă invită la cel de-al doilea seminar motivațional ” Curajul de a fi TU însuți”

Succesul de la primul seminar a motivat-o pe Lilu să mai organizeze un eveniment pentru că a văzut clar cât de multe femei sunt dornice să-și schimbe viața în bine, dar nu au curajul să o facă.Tocmai din acest considerent, prezentatoarea tv este gata să-și împărtășească experiența care a ajutat-o și pe ea să depășească momentele dificile din viață.

separator

Unde mai pui că venind la seminar, ai posibilitatea să ajuți și o familie nevoiașă. Banii adunați la primul eveniment i-a dat speranță de viață unei mame bolnave de cancer care are de crescut 3 copii.

“La seminarul trecut, din vânzările biletelor şi a donațiilor voastre am oferit Verei, mama a 3 copii, bolnavă, 1000 de euro şi un camion plin cu pachete.”, scrie Lilu pe blogul său.

(1)

Cel de-al doilea seminar este programat pe data de 28 martie și este destinat celor care vor să capete încredere, să reușească cu propriile puteri, pentru cei care au nevoie de curaj pentru a fi adevărați, fără măști.

“Pentru ca am promis, pentru ca mi-ați scris atât de multe mesaje  prin care am prins aripi şi mai mari decât le aveam, pentru că ştiu că atât eu cât şi voi avem nevoie de asta…

Mulți dintre noi sunt nefericiți pentru că nu au curajul să recunoască că nu au viața pe care şi-o doresc, dar nu pot schimba pentru că nu cred în puterile lor. Asta voi face la întâlnirea noastră – vă voi încărca cu energie,  voi răscoli adânc în voi și voi regăsi ființa dornică de schimbare,  vă voi motiva să fiți mereu sinceri și adevărați pentru că sufletul nostru tânjește după acest sentiment. Am să vă dovedesc că prin naturalețeși sinceritate obții destule în viață, că e păcat să vă prefaceți ca să obțineți lucruri materiale. Oricum nu luăm nimic cu noi decât sufletul…care ar trebui să fie împăcat.

Şi de această dată vom ajuta o familie. O mamă cu 4 copii e în culmea disperării după ce apartamentul în care traiau toți grămăjoară le-a ars până când nici pereții nu erau de recunoscut. Acum copiii sunt amplasați în diferite centre de plasament iar mama îşi plânge de milă că nu are de unde şi cu ce să își facă o mică reparație şi să își mobileze căsuța. De altfel copiii vor crește mult timp fără dragostea de mamă. Sunt sigură că vom face viața mai frumoasă și acestei familii.

Biletele le găsiți în același loc, Magazinul Antos, chiar la Filarmonica Națională.  Prețul -tradițional deja -70 lei.

Și ca să vă fac poftă și mai mare să veniți Vă promit că o să gustați din cele mai bune chechuri și prăjituri făcute de mama și mătușa mea.

 Ne dam întâlnire sâmbătă pe 28 martie, tot acolo la Filarmonica Națională  la13.00. Vă pup și vă mulțumesc că aveți încredere în mine.”

La 30 de ani nu expiri, ci abia atunci începe termenul de valabilitate!
Articolul anterior
15 perechi de pantofi ”patriotici” de la Irina Calancea!
Articolul următor
Alte articole interesante