Lorena Bogza: “Enervată rău! Asta chiar e bătaie de joc!”

Fosta prezentatoare tv, Lorena Bogza, nu va mai cumpăra produse lactate de la o companie autohtonă . Aceasta este indignată pentru că a cumpărat de patru ori în ultima săptămână lapte și de fiecare dată este cu termenul expirat.

separator
Lorena Bogza: “Enervată rău! Asta chiar e bătaie de joc!”

Lorena Bogza a postat pe facebook pachetul de lapte procurat și a împărtășit prietenilor “durerea” ei. “Enervata rau! Pentru a patra oara în ultima săptămână, cumpăr acest produs și e vechi. Deși, pe etichetă, este perfect valabil. Asta chiar e bătaie de joc!…”

Producătorul autohton s-a autosesizat şi i-a adresat prezentatoarei scuzele de rigoare:

„Scriam aseara ca am cumparat lapte cu termen valabil, care, la fiert, s-a coraslit. Firma producatoare si-a cerut scuze si da vina pe conditiile de pastrare. Ok. Unii m-au acuzat ca fac anti-reclama, altii s-au apucat sa faca publicitate altor produse. Toate parerile au incaput in postarea mea. Va anunt, dragi prieteni, ca ma duc astazi sa cumpar lapte din nou, de la aceeasi firma, sa vad cum stau lucrurile”

Sursa foto: facebook/ Lorena Bogza

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Satul în care toți bărbații se antrenează, nu fumează și nu consumă alcool. Află motivul!
Articolul anterior
Gloria Gorceag s-a făcut brunetă!
Articolul următor