Mai mulți jurnaliși te îndeamnă să susții JurnalTV!

Ieri noaptea JurnalTV a fost sistat din mai multe rețele de cablu, conform deciziei CCA, care prevede că doar posturile difuzate prin eter și au acoperire națională vor fi retransmise obligatoriu.

separator
Mai mulți jurnaliși te îndeamnă să susții JurnalTV!

Jurnaliștii și-au exprimat solidaritatea și susținerea față de JurnalTV. Astăzi, începând cu ora 12.00,  toți telespectatorii fideli sunt chemați să-și susțină postul de televiziune preferat la un protest în fața CCA.

Mai mulți jurnaliși te îndeamnă să susții JurnalTV!

Constantin Cheianu, prezentator ”Ora De ras”: ” Îi invităm pe cei care doresc să susțină JURNAL TV la o acțiune de protest în fața Consiliului Coordonator al Audiovizualului.  Vă mulțumim!

Anatol Durbală, prezentator ”Ora de Ras”:” ORA DE RAS, prima ediţie din 2014! Acum ne vedeţi doar pe site, că a avut cineva grijă să ne arunce din grila de programe!

Eugenia Năstase, producător ”Știri” JTV:” Oameni…nu stati in case!!! La protest la CCA la 12, ca ramanem fara libertate!!!

Alex Gurdilă, prezentator JTV: ” Toţi cei care iubesc sau măcar respectă JurnalTV, să vină la ora 12.00 în faţa CCA (Veronica Micle colţ cu Vlaicu Pârcălab). Protestăm. Ce nu ne omoară, ne face mai puternici.”

Nata Albot, fost producător general Jurnal TV, a lăsat și ea un mesaj pe facebook, prin care îndeamnă lumea să treacă la acțiuni de susținere.

”…Când munceam acolo și citeam mesaje pline de admirație și încurajare pentru Jurnal, emisiuni, prezentatorii îndrăgiți, îmi stăpâneam fireasca pornire de a mă scălda în ligheanul de popularitate prin a mă întreba: dar oare câți dintre acești oameni, care scriu cu atâta râvnă cât de mult iubesc JTV, ar fi gata să iasă în stradă pentru televiziunea lor preferată, dacă această ar ajunge într-un impas. Prietenia câtora dintre ei se va cunoaște la nevoie, dacă această nevoie se va întâmpla? Pentru că inevitabil, când alegi să fii o televiziune de opoziție, trebuie să admiți și timpurile când nevoile vor începe să vină. Mă solidarizez cu nedumerirea și indignarea tuturor foștilor mei colegi, dar mai ales mă adreses celor care, în calitate de telespectatori fideli, întind mesaje de susținere pe fb. Lăsați mucii virtuali, ieșiți în stradă. Protestați, dacă trebuie. Anume pe asta se mizează. Pe inerția și pasivitatea specifică moldovenilor. Care vreo 3 zile fac zarvă pe fb și uită de porniri rebele imediat ce apare următoarea știre-bombă, care neapărat va veni ca să vă sustragă atenția. Un nemernic, cu mulți bani, care se crede Bojica pe destine de oameni și pe țara asta, bătută de soartă, închide oxigenul televiziunii voastre preferate. Dar asta nu înseamnă filme și prezentatori preferați. Asta, în primul rând, înseamnă să închizi oxigenul la o sursă de informație de alternativă, care aproape că nu mai rămân în Moldova.”

VIDEO! Accident de coșmar pe o autostradă cu implicarea a circa 60 de maşini ! Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, după ce o furtună de praf a provocat, luni, tamponarea a cel puţin 40-60 de maşini de-a lungul unei autostrăzi importante din Illinois, au anunţat autorităţile locale, citate de CNN și stirileprotv.ro

Accidentele de pe I-55 au dus la închiderea autostrăzii în comitatele Sangamon şi Montgomery, potrivit Departamentului de Transport din Illinois. Oraşul Springfield, capitala statului, se află în comitatul Sangamon.

Căpitanul Ryan Starrick, de la Poliţia statală din Illinois, a declarat că cel puţin „între 40 şi 60 de autoturisme” au fost implicate în aceste accidente şi că au fost raportate „multiple decese” şi peste 30 de persoane spitalizate.

Cel puţin două semiremorci au luat foc în urma accidentelor, potrivit lui Starrick.

„Interstate 55 în sudul comitatelor Sangamon şi nordul Montgomery rămâne închisă în ambele direcţii din cauza numeroaselor accidente provocate de o furtună de praf, care a redus foarte mult vizibilitatea”, a precizat Departamentul de Stat al Transporturilor într-un tweet.

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, și-au surprins urmăritorii cu un moment deosebit. Cele două au făcut un cover la piesa ,,Soarele și Luna” cu care Pasha Parfeni va reprezenta Moldova la concursul internațional „Eurovision Song Contest”.

„Sa-l sustinem pe @pashaparfeni la @eurovision. Pasha Parfeni, noi te sustinem! Anul asta aduceti-ne Eurovisionul acasa! Soarele si Luna”, a scris soprana în descrierea filmulețului.

Momentul i-a lăsat cu fiori pe internauți. Cele două voci au fost acompaniate chiar de Ana, la pian.

,,Două picături de apă, atât de frumoase și talentate… vă urmăresc cu drag”, ,,Bravo și succes Pasha”, au scris admiratorii virtuali.

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Acasă la Laima Vaicule
Articolul anterior
Prezentatorii Jurnal TV scandează: ”Libertate Presei!!!”
Articolul următor