Mama nu a putut fi salvată, dar medicii au reușit să-i salveze copilul

Natalia Chirilov, șefa secției Resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, a pierdut lupta pentru viață din cauza complicațiilor provocate de infectarea cu Coronavirus în dimineața zilei de luni, după cinci săptămâni de tratament.

separator

La 22 iulie, mama în vârstă de doar 38 de ani a fost internată la o maternitate din Chișinău, iar peste două zile a fost testată pozitiv cu COVID-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană. Natalia Chirilov nu a reușit să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

„O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mama și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, scrie pe pagina de facebook a Inspectoratului de poliție Criuleni.

 

Corina Ţepeş: „Cea mai bună soluţie de imunizare a copiilor este mâncarea pe care le-o găteşti”
Articolul anterior
Coronavirus: 20 de persoane, infectate în raionul Nisporeni în urma unei ceremonii
Articolul următor