”Matinalii” de la TVR Moldova fac declarații în exclusivitate despre prima emisiune live din această dimineață

Lilu (Lilia Ojovan), Ilinca Avram, Anatol Guzic și Mihai Bordian sunt gazdele noului matinal de la TVR Moldova. E vorba despre emisiunea ”Matinalii” – un show prezentat şi comentat într-o manieră caldă și degajată de cei patru, care a luat start în acestă dimineață. Cum a fost revenirea în televiziune pentru Lilu și Ilinca Avram și ce emoții au trăit Anatol Guzic și Mihai Bordian, aflăm chiar de la ei, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru unica.md.

separator

matinalii

”E tare greu, pentru că așa e orice început. M-am obișnuit să lucrez cu o echipă în care toate erau pe roate, iar acum muncesc cu oameni noi, pe care trebuie să-i cunosc și cu care trebuie să devenim o familie. Sperăm că toate ne vor reuși și vom fi cel mai iubit și așteptat matinal”, ne-a declarat Lilu.

lilu

”Emoții mari, emoții frumoase, dor de televiziune, dor de sticlă, de oameni. Dor de acel 3,2,1 – START!  Dimineața nu este greu niciodată să te trezești atunci când știi că cei de-acasă abia așteaptă să te vadă. Mă bucur că m-am întros acasă pentru acest proiect, înseamnă mult și cred în el, altfel nu m-aș fi întros, ne-a spus Ilinca Avram.

tvr

Dacă Lilu și Ilinca se simt ca peștele în apă în televiziune, pentru Anatol Guzic și Mihai Bordian experiența live-ului a fost una care le-a trezit emoții și le-a stârnit palpitații.

”Pentru mine a fost un pic stresant, dar le mulțumesc colegilor că m-au susținut și a fost de bun augur acest început. Promitem să venim în fiecare dimineață cu știri noi pentru dragii noștri telespectatori”, a mărturisit cu sinceritate Mihai Bordian.
”Eu eram ca un vânător, vânam momentele în care să intervin și în care să nu o mai fac. E o experiență nouă și am nevoie încă de mult timp ca să mă adaptez la ceea ce înseamnă regie, cască în urechi. Primul live a fost un pic tensionant, dar și interesant”, a mărturisit Anatol Guzic.

Dezinvolţi şi cu zâmbetul pe buze, cei patru speră că vor face echipă bună în prezentarea noului show de dimineaţă. Așa că din 5 iunie, noutăţile dimineţii intră în casele publicului din România și Republica Moldova într-un stil jovial, relaxat şi atractiv, prezentate şi comentate de Lilu, Ilinca Avram, Anatol Guzic și Mihai Bordian.

 

Salată Caesar cu creveţi grill
Articolul anterior
Căpșuni confiate
Articolul următor
Alte articole interesante