Mihai Teodor pleacă din media!

Nu a trecut mult de c

separator
ând Iulian Ursu a anunțat că pleacă, iar acum și colegul său de breaslă, Mihai Teodor se retrage din media.

6c9da63a2662c7c9f32dc4ec1b0d060b

Prezentatorul de la Muz Fm nu pleacă peste hotare, dar pregătește un proiect nou.

”După 10 ani în media, dintre care opt la radio, unde am prezentat numai programe matinale, plus o groază de proiecte, m-am implicat în tot ceea ce înseamnă radio ca producător la MUZ FM. Aș vrea un respiro pentru a prinde forțe noi pentru lucruri mari”, a declarat Mihai pentru TopMedia.

Cu referire la noul său proiect, acesta a mărturisit că vrea să scrie o carte de bucate destinată burlacilor.

”Sunt burlac și nu prea știu să gătesc, asta m-a și inspirat. Dar, de fapt, am multe idei pe care le-am pus pe stand by și pentru care, în sfârșit, o să am timp. Dar voi fi aproape de public la multe evenimente pe care le prezint cu mare drag”.

După pauza binemeritată, Mihai Teodor nu exclude că ar putea reveni în media.

”Dacă va fi vreun proiect interesant sau o propunere bună, aș reveni cu plăcere, dar am nevoie de o pauză pentru a-mi reseta bateriile”.

Ce afaceri are Carla’s Dreams în România: „De mine depind niște oameni”

Artistul are și afaceri conexe carierei sale muzicale, mai ales că nu se vede machiindu-se și la 50 de ani, după propriile mărturisiri. „Sunt două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu. Eu vreau să pun banii să muncească pentru mine”, a mărturisit Carla’s Dreams, în cadrul unui interviu.

Carla's Dreams - Simplu si Usor | Official Video - YouTube

Carla’s Dreams este un proiect muzical de succes de mai bine de un deceniu, transmite libertatea.ro.

Timp în care membrii trupei au reușit să-și păstreze identitatea secretă.

Solistul formației, Sergiu pe numele său de scenă, a fost invitatul ultimei ediții „Fain și simplu” a lui Mihai Morar, în care, în aproape două ceasuri de interviu, a făcut câteva dezvăluiri despre el, despre personalitatea lui, despre viitorul său, în condițiile în care a fost mereu atent să se afle cât mai puține detalii despre viața personală.

Marcus Aurelius, Dostoievski, autodistrugere, legi morale, importanța haosului în viața fiecăruia dintre noi, definiții despre iubire și sacrificiu, afaceri.

A fost o conversație amplă între doi oameni care au uitat, în câteva momente, că microfoanele sunt pornite.Publicitate

„De mine depind niște oameni” Solistul Carla’s Dreams nu face bani doar din muzică. Printre altele, are un atelier de tablă la Bistrița, în Transilvania.

„Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill…

Nu vreau să vorbesc despre asta. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic.

De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar”, a explicat moldoveanul.

„Nu vreau să mă mai machiez la 50 de ani” Cântărețul a mărturisit că estimează că nu va putea fi pe scenă până la bătrânețe. Nici nu ar dori asta.

„Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este «beția» mea artistică”,  i-a mărturisit artistul jurnalistului.

Carla's Dreams plănuiește să se retragă din activitatea muzicală?! Primele  declarații ale artistului: „Voiam să mă retrag de acum 2 ani” - Radio Impuls

Sergiu, Carla’s Dreams: Da, am avut frica să fiu sărac! Dacă ieșim pe stradă și luăm 5 oameni de pe drum, ei îți vor spune acest lucru. Banii iubesc liniștea! Eu nu lucrez pentru bani, vreau ca banii să lucreze pentru mine.

Marcus Aurelius și Dostoievski

Un mare fan al împăratului și filosofului roman Marcus Aureliu, opera acestuia „Gânduri către sine însuși” o are pe noptieră, a citit-o de 30 de ori.

Cărți preferate? „«Vrăjitorul din Oz», «Contele de Monte Cristo», «Vicontele de Bragelonne» și «Sora Carrie», la asta am plâns, sărmana fată… Le-am citit pe la 13-14 ani, la adolescență.

Acum, îmi plac «Însemnări din subterană» și «Scrisori din casa morții», ale lui Dostoievski”, a dezvăluit artistul.

„Două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu”

Ideile cântărețului sunt bine conturate: „În viață, nu trebuie să fie ușor!

Altfel, trăiești degeaba. E nevoie de zbatere, de esența omului. Suntem crescuți în vremuri ușoare, iar acestea nasc oameni slabi.

Oamenii slabi nasc vremuri grele. Vremurile grele cresc oameni puternici, care fac vremuri ușoare și tot așa, este un ciclu

Suntem la sfârșitul celei de-a treia. Toate imperiile, toate culturile, au căzut așa. Dar nu suntem proști, suntem adaptabili”.

Sergiu, Carla’s Dreams: Viața nu e gustoasă când nu e grea! Sunt două căi de a trece prin viață: degeaba sau nu! Vrei să trăiești degeaba, plutește, domne, și fă ce vrei! Dar mie îmi pare o pierdere.

Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul internațional de la Roma

Pompierul Bradu Mihai a obținut medalia de aur în turneul internațional de lupte greco-romane de la Roma.

Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma

În seara zilei de 25 iunie la Chișinău a revenit pompierul superior Bradu Mihai, sportivul care a obținut medalia de aur în Turneul Internațional de la Roma Ranking Series Matteo Pelicans.

Pompierul a câștigat titlul de campion la lupte greco –romane, categoria 82 kg.

Acesta a arătat cele mai bune performanțe, reușind să se învrednicească cu titlul de câștigător.

La întoarcere, pe Aeroportul Internațional Chișinău, salvatorul a fost așteptat de colegii de breaslă fiind felicitat pentru merite înalte, dedicație, rezistență și curaj.

Bradu Mihai face parte din lotul național de sportivi și reprezintă țara noastră în campionate și competiții.

Pompierul în vârstă de 27 de ani este parte a echipei IGSU de 5 ani și a intervenit în multiple operațiuni și misiuni de salvare.

Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma
Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma
Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma
Un pompier din Moldova a obținut medalia de aur în turneul de la Roma

Irina Rîngaci și Mariana Draguțan, pe locul doi la turneul internațional Ranking Series

Luptătoarele Irina Rîngaci (68 kg) și Mariana Draguțan (53 kg) au ocupat locul 2 la turneul internațional Ranking Series ”Matteo Pellicone”, care se desfășoară la Roma.

Irina Rîngaci și Mariana Draguțan, locul doi la turneul internațional Ranking SeriesFoto: olympic.md

Ambele au pierdut în finală în fața reprezentantelor Ucrainei, Alla Belinska, respectiv Lilia Malanchuk, transmite olympic.md.

La masculin, în finala mică va evolua Pavel Graur (70 kg).

Au vrut să fie chic, dar au dat-o în bară!
Articolul anterior
Pentru iarnă alegem corect cremele nutritive naturale
Articolul următor