Mihai Volontir, din nou în scenă!

Pentru o seară, scena Palatului Național s-a transformat într-o sală de teatru, actorul principal fiind Mihai Volontir. Maestrul a fost protagonistul unui spectacol cu genericul: „Păzeşte-mă, frunză de nuc“. El a cântat, a primit flori și felicitări din partea prietenilor și a colegilor, cu ocazia celor 80 de ani împliniți. 

separator

Mihai Volontir, din nou în scenă!
_Mihai Volontir, din nou în scenă!Mihai Volontir, din nou în scenă! _MG_6381 - копия _MG_6375 - копия
 
_MG_6366 - копия _MG_6357 - копия _MG_6353 _MG_6350 _MG_6345
_MG_6318 _MG_6333 _MG_6338 _MG_6343 _MG_6340
Mihai Volontir, din nou în scenă!

Sutele de invitați l-au întâmpinat cu aplauze pe marele actor. Din politicieni, au fost zăriți doar Serafim Urechean și Ion Hadârcă. În sală a fost prezentă și prima doamnă, Margareta Timofti.

Mihai Volontir, din nou în scenă!

Mihai Volontir, din nou în scenă!

Domnul Urechean a declarat pentru Unica.md  că este un spectator fidel al actorului, iar când își făcea studiile la Bălți, nu pierdea niciun spectacol de-al maestrului. Serafim Urechean a ripostat unor prezentatori ruși, care,  în emisiunea lui Andrei Malahov,  declarau că Rusia l-a salvat de la sărăcie pe Mihai Volontir:

“L-am ajutat financiar cu zeci de mii de lei. Iar ceea ce vorbesc rușii, că l-au salvat pe Budulai, nu este corect. Au murit și la ei artiști foarte buni în situații proaste. Oamenii de valoare au un destin mai trist, dar cu timpul sperăm că va fi mai bine.”

Mihai Volontir, din nou în scenă!Doamnei Timofti i-a fost dor să-l revadă pe actor în scenă, declarând că nea Volontir  are nevoie de susținerea, de dragostea publicului. Este la o vârstă memorabilă și merită să-i oferim atenție. Și Prima doamnă a rămas indignată de vorbele rușilor:

“Mă dor aceste lucruri, dacă au făcut acest act de binefacere, nu cred că trebuie să pună accent pe asta. Până la urmă, Domnul Volontir a promovat și cinematografia din Rusia.”

Și Ludmila Bălan a fost dornică să-l revadă pe actor.Mihai Volontir, din nou în scenă!

“Am crescut cu muzica lui, cu filmele lui, cu spectacolele lui, sunt mândră că este artistul neamului nostru. Am fost la câteva spectacole de- a lui Mihai Volontir, dar nu la prea multe, pentru că el evolua la Bălți.”

Igor Corman i-a transmis actorului un buchet de flori, iar Baronul Țiganilor, Artur Cerari, a venit cu un ajutor financiar din partea tuturor romilor.

_MG_6316
 
_MG_6371 _MG_6378

Text: Sorina Țurcanu 

Ce vor bărbații de la femei în funcție de zodie!
Articolul anterior
Porţi pantofi cu toc înalt? Vezi ce probleme poţi avea
Articolul următor
Alte articole interesante