Mihai Volontir, din nou în scenă!

Pentru o seară, scena Palatului Național s-a transformat într-o sală de teatru, actorul principal fiind Mihai Volontir. Maestrul a fost protagonistul unui spectacol cu genericul: „Păzeşte-mă, frunză de nuc“. El a cântat, a primit flori și felicitări din partea prietenilor și a colegilor, cu ocazia celor 80 de ani împliniți. 

separator

Mihai Volontir, din nou în scenă!
_Mihai Volontir, din nou în scenă!Mihai Volontir, din nou în scenă! _MG_6381 - копия _MG_6375 - копия
 
_MG_6366 - копия _MG_6357 - копия _MG_6353 _MG_6350 _MG_6345
_MG_6318 _MG_6333 _MG_6338 _MG_6343 _MG_6340
Mihai Volontir, din nou în scenă!

Sutele de invitați l-au întâmpinat cu aplauze pe marele actor. Din politicieni, au fost zăriți doar Serafim Urechean și Ion Hadârcă. În sală a fost prezentă și prima doamnă, Margareta Timofti.

Mihai Volontir, din nou în scenă!

Mihai Volontir, din nou în scenă!

Domnul Urechean a declarat pentru Unica.md  că este un spectator fidel al actorului, iar când își făcea studiile la Bălți, nu pierdea niciun spectacol de-al maestrului. Serafim Urechean a ripostat unor prezentatori ruși, care,  în emisiunea lui Andrei Malahov,  declarau că Rusia l-a salvat de la sărăcie pe Mihai Volontir:

“L-am ajutat financiar cu zeci de mii de lei. Iar ceea ce vorbesc rușii, că l-au salvat pe Budulai, nu este corect. Au murit și la ei artiști foarte buni în situații proaste. Oamenii de valoare au un destin mai trist, dar cu timpul sperăm că va fi mai bine.”

Mihai Volontir, din nou în scenă!Doamnei Timofti i-a fost dor să-l revadă pe actor în scenă, declarând că nea Volontir  are nevoie de susținerea, de dragostea publicului. Este la o vârstă memorabilă și merită să-i oferim atenție. Și Prima doamnă a rămas indignată de vorbele rușilor:

“Mă dor aceste lucruri, dacă au făcut acest act de binefacere, nu cred că trebuie să pună accent pe asta. Până la urmă, Domnul Volontir a promovat și cinematografia din Rusia.”

Și Ludmila Bălan a fost dornică să-l revadă pe actor.Mihai Volontir, din nou în scenă!

“Am crescut cu muzica lui, cu filmele lui, cu spectacolele lui, sunt mândră că este artistul neamului nostru. Am fost la câteva spectacole de- a lui Mihai Volontir, dar nu la prea multe, pentru că el evolua la Bălți.”

Igor Corman i-a transmis actorului un buchet de flori, iar Baronul Țiganilor, Artur Cerari, a venit cu un ajutor financiar din partea tuturor romilor.

_MG_6316
 
_MG_6371 _MG_6378

Text: Sorina Țurcanu 

În acest an, Lilu va îmbrăca din nou rochia de mireasă

Lilu va îmbrăca din nou rochia de mireasă. În luna mai, prezentatoarea TV și soțul ei, Călin Roșca, vor celebra zece ani de căsnicie, iar cu această ocazie vor da o petrecere de suflet, alături de fetițele lor superbe.

“Anul acesta vom organiza încă o nuntișoară, de fapt o petrecere în cinstea reușitei noastre. De ce așa mare reușită? Suntem 2 scorpioni, născuți la o zi distanță”, a menționat prezentatoarea TV, pe contul său de Instagram.

mamaplus

Amintim că Lilu și Călin au împreună 2 fete: Amelie și Teia.

Chișinău: O rută de autobuz gratuită va circula spre Expoziția Fabricat în Moldova

Primăria Chișinău pune în circulație ruta specială de autobuz care va circula gratuit de la strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni până la strada Grigore Alexandrescu (Moldexpo).

Centrul de plasament pentru refugiați deschis la Moldexpo activează în  regim non-stop: peste 400 de persoane au fost cazate | GUVERNUL REPUBLICII  MOLDOVA

Măsura a fost luată întru asigurarea cu transport a vizitatorilor Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova”, la care Primăria este partener.

Prin urmare, în perioada 1-5 februarie, în intervalul de timp 09:00-17:30, se instituie ruta specială de autobuz “str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. Grigore Alexandrescu (Moldexpo)”, cu următorul itinerar:  

TUR: str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. București – str. Alexei Șciusev – str. Constantin Stere – str. Vasile Lupu – str. Grigore Alexandrescu (Moldexpo).

RETUR: str. Grigore Alexandrescu – str. Vasile Lupu – str. Constantin Stere – str. Alexei Șciusev – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Menționăm că peste 300 de agenți economici din domeniul industrial și agricol participă la Expoziția jubiliară „Fabricat în Moldova”, aflată la cea de-a 20-a ediție.

Amelia a împlinit 13 ani! Valentin Uzun și Ana Cernicova, gânduri emoționante pentru fetița lor

Amelia Uzun, fiica muzicienilor Ana Cernicova și Valentin Uzun, a împlinit ieri 13 ani! Părinții au felicitat-o în mod public și au surprins-o cu mesaje duioase de ziua ei. Tânăra interpretă cu ,,voce melodioasă” a avut parte de emoții mari!

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare

,,Astăzi, cu 13 ani în urmă la ora 21:00, s-a născut un îngeraș foarte talentat, fiica mea cea mare – Amelia Uzun!!! La mulți ani, puișorul nostru!!! Să crești mare, desteaptă, sănătoasă, înțeleaptă!!! Îți doresc să ți se împlinească toate visele tale! Te iubim!”, a scris Valentin Uzun, pe facebook, în dreptul a câtorva poze din arhiva familiei, alături de Amelia.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil, persoane în picioare, copac şi în aer liber

Pe pagina sa de Instagram Ana Cernicova le-a povestit urmăritorilor că este prima zi de naștere a fiicei sale la care ea nu poate să-i fie alături, aflându-se la mii de kilometri depărtare.

„Este prima zi de naștere când nu sunt alături de fetița mea, dar am reușit să o emoționăm pe Amelia datorită prietenilor mei care au fost organizatori și complici. Vă iubesc pe toți!”, a menționat soprana.

Ana Cernicova a fost căsătorită cu Valentin Uzun. Cei doi o cresc împreună pe fiica lor, Amelia.

Ce vor bărbații de la femei în funcție de zodie!
Articolul anterior
Porţi pantofi cu toc înalt? Vezi ce probleme poţi avea
Articolul următor