Mihai Volontir, eroul principal în emisiunea lui Andrei Malahov

Mihai Volontir a oferit primul interviu, după 8 ani de tăcere. 

separator

Echipa de la Perviy Canal a mers în vizită la renumitul actor. Până acum Mihai Volontir n-a acceptat niciun jurnalist în casă, nu a permis nimănui să-i răscolească viaţa.

„Sunt actor și nu pot apărea în fața fanilor așa”, zicea nea Volontir.

Marele actor a povestit în emisiunea lui Andrei Malahov ce i-a dat să tragă în viaţă. La sfârșitul anului 2009 a fost operat în Moscova. Artistul de mulți ani suferă de diabet zaharat, care a dat complicații la ochiul drept. Iar o mare parte din banii necesari pentru operație au fost strânși cu ajutorii partenerei de film, Klara Liuciko, care s-a stins din viaţă înainte de a face 80 de ani.

“Mulțumesc tuturor pentru ajutor. M-a mirat faptul că oamenii de peste hotare mă ajută, mă sună și nu uită de mine”, a spus actorul.

Timp de o oră, oamenii apropiaţi au povestit, vădit emoționați, despre cele mai interesante momente de care au avut parte în anii de glorie.

Pe 9 martie Mihai Volontir a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani. Deţine titlul Artist al Poporului şi este cavaler al Ordinului Republicii, cea mai înaltă distincţie în stat.

Vino vineri, 21 martie la un concert live „Carla’s Dreams feat. Dara” marca iTicket
Articolul anterior
Leonid Agutin și Angelika Varum au suferit un accident rutier
Articolul următor
Alte articole interesante