Miracolele de Paști încep pe 5 aprilie!

La Shopping MallDova sărbătorile pascale vin mai devreme, aducând bucurii, surprize și chiar adevărate miracole! Între 5 aprilie – 5 mai 2016 vino la Shopping MallDova, pentru că ți-am pregătit un program extraordinar!

separator

Surprize de la Iepuraș

Iepurașul de Paște îi va întâmpina pe toți copiii care pășesc pragul Shopping MallDova, oferindu-le cadouri dulci – delicioase ouă de ciocolată. Micuții pot face cunoștință cu Iepurașul între 8 – 28 aprilie, de luni până vineri: 16:00-20:00, sâmbătă și duminică: 14:00-18:00.

Goana dupa ouă

Înscrie-ți copilul în cea mai tare cursă, cu cele mai gustoase premii pascale! E simplu: cei mici vor „vâna” cât mai multe ouă de ciocolată și, bineînțeles, vor putea păstra tot ce prind. Pe 23 aprilie, la ora 16:00, la parterul Shopping MallDova se va desfășura „Goana după ouă” pentru copiii care comunică în limba rusă, iar la ora 18:00 – același eveniment în limba română.

Ateliere de creație

Copiii vor învăța de la adevărați meșteri populari să încondeieze ouă de Paște și să confecționeze cu propriile mâini diverse cadouri și decorațiuni cu tematică pascală. Meșterim împreună în perioada 5 aprilie – 5 mai, vineri: 17:00-19:00, sâmbătă și duminică: 16:00 -18:00.

Show-uri interactive

Animatori și personaje tematice de Paști vor organiza spectacole interactive pentru copii, pe care îi vor implica în jocuri și diverse activități distractive. Participați la show-urile interactive pe data de 9 și 16 aprilie, la ora 18:00.

Tombola Pascală

Amatorii de shopping care fac cumpărături în sumă de cel puțin 300 de lei, primesc șansa de a participa la Marea Tombolă Pascală și de a câștiga unul dintre premiile frumoase de la Iepuraș: 5 seturi pentru picnic, 5 valize Samsonite, 5 biciclete Haibike și premiul mare – un automobil Hyundai Elantra modelul anului 2016. Pentru a participa ai nevoie doar de bonul cumpărăturilor efectuate la Shopping MallDova în perioada 5 aprilie – 5 mai 2016.

Marea extragere

Încununăm perioada sărbătorilor cu Marea extragere a câștigătorilor și aflăm cui au revenit premiile puse la bătaie, inclusiv marele premiu – automobilul Hyundai Elantra modelul anului 2016. Pe 5 mai 2016 vino să-ți pui șansele la încercare, să ții pumnii norocoșilor și să te bucuri de o petrecere de zile mari, cu muzică, premii și surprize!

Te așteptăm la Shopping MallDova, unde ne bucurăm împreună de miracolele sărbătorilor de Paști!

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Lilu te invită la seminarul motivațional “Încrederea și iubirea de sine”!
Articolul anterior
Vezi cum scoţi corect o căpuşă din piele!
Articolul următor