Mirele, luat peste picior! Bloggerimea rupe internetul!

Vestea că s-a însurat primul, și cel mai râvnit burlac al capitalei, a dat apă la moara multor cârcotași. Lumea s-a pus pe glume! Iată câteva dintre cele mai acide comentarii.

separator
img_1781731_thumbs_600x440_2530311

Primarul a’ncurcat blondele? De ce Ana și nu Ala?

Ionela Hadârca: „Draga Anisoara, Fa-mi o bucurie, Iti voi face-o casa Cum imi place mie: Cu pristroika mare, Cu 3 butci in curte, Cu panou „Levante”, Cu mansarde multe, Copilasii nostri S-or juca, prea poate, Printre borti in drumuri Si masini parcate Sau pe toboganul Cela ruginit.. Draga Anisoara, Fa-ma fericit.”

Nata Albot: „Degeaba am plecat eu de la Pro. Eram azi fată aranjată.

Stela Popa: „Mi se pare mie sau, dupa cererea de casatorie facuta de Dorin Chirtoacă, tinerilor insuratei li s-a cantat o piesa in limba rusa? De Ziua Limbii Române? Mai ales ca edilul a tinut un discurs unionist in care a elogiat limba română si a incheiat cu `vom face si Unirea dintre România si RM`. Mai ales ca omul a vrut o piesa in română! Daca e asa, Carla’s Dreams si Dara (afirmati la Bucuresti!) nu au inteles nimic din toata povestea asta. Si e pacat.”

Sergiu Beznițchi: „Unirea se va produce atunci cînd Șevciuc cu Ștanski vor accepta să-i cunune pe Anișoara și Dorin.”

Vitalie Călugăreanu: „Sevciuk n-o mai putut rabda pan la concertu de la Tiraspol s-o ceara si el pe Stanski asa cum amu-i la moda – pe scena la concert. Si nici o jurnalista la PRO n-o gasit… smile emoticon Niiika seriozitate. Casa de cochiletz lui Dorin. Patzan skazal, patzan sdelal. Numai ca decat ar pleca miresele de pe sticla din cauza legaturii cu politicienii, mai bine ar pleca mirii din politica… Voobshe!”

Sergiu Barbu: „Prorocirile babei Vanga se materializeaza! Noile troleibuze din Chisinau in sfarsit au o mamă”

Maxim Pulber: „Modă nouă! Te duci în „luna de miere” pentru o lună, iar la întoarcere o ceri în căsătorie. smile emoticon Neojidancic. Da oricum, casă de piatră, apă, canalizare, asfalt, curat şi fără gherete!”

Diana Guja: „Degeaba am strambat din nas de fiecare data cand aflam ca la Pro sunt pozitii vacante pt reporterie… interesant, dar cum se simte viitoarea sotie a lui Chi, cand citeste statusurile de caca despre alesul inimii ei? Da cand merge prin oras si vede budcile si pristroicile?”

Diana Mocanu: „La câte nu închizi ochii în numele dragostei”

Valentin Rotaru: „pai toti deja le doresc : Ghereta de piatra!”

Doina Pantaz-Sîrbu: „da la mine-n fb numai chiote pentru Chirtoaca si Loghin.”

Victoria Zaharia „Trebuie sa recunoastem, principala problema a capitalei a fost rezolvata”

Eugen Luchianiuc: „Un fel de PLoteve pe fb la ora asta.”

Președinția publică lista cadourilor primite de Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

Cărți, tablouri, bijuterii și nu doar se regăsesc pe lista darurilor primite de președintele Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale. Lista a fost publicată de Aparatul Președintelui Republicii Moldova pe pagina presedinte.md.

În context, e vorba de cadouri protocolare admisibile, oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova.

Pe pagina web a instituției prezidențiale sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022. Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în proprietatea instituției prezidențiale.

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision 2023 vor avea loc astăzi, cu începere de la ora 14.00. Audițiile vor fi transmise în direct la postul de televiziune Moldova 2, precum și pe site-ul oficial al competiției. Lista finaliștilor va fi anunțată într-o ediție specială LA Moldova 1, cu începere de la ora 19.30.

Din totalul de 60 de dosare înregistrate în cadrul Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2023 au fost selectate 33 de piese. După descalificarea a două piese, în etapa audițiilor live vor fi audiate 31 de piese. Conform Regulamentului selecției naționale, primii zece concurenți care vor acumula cel mai mare punctaj în audițiile live vor concura în Finala Națională.

Cea de-a 67-a ediție a Eurovision se va desfășura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Din cauza războiului declanșat de Rusia, Marea Britanie va organiza evenimentul în numele Ucrainei care a câștigat anul trecut concursul cu piesa „Stefania”.  Cele două semifinale vor fi transmise în direct, în datele de 9 și 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai.

Mesajul „We remember”, proiectat pe clădirea Parlamentului. Scopul acțiunii

Parlamentul s-a aliniat Campaniei „We remember”, lansată în contextul Săptămânii Internaționale de Comemorare a Holocaustului. Pe clădirea instituției parlamentare a fost proiectat mesajul „We remember”, la inițiativa Comunității Evreiești din Republica Moldova. O serie de imagini au apărut vineri seara, 27 ianuarie.

FOTO Pe clădirea Parlamentului a fost proiectat mesajul „We remember”. Ce înseamnă

În acest an, genericul campaniei „We remember” este „Învață din trecut, protejează viitorul”. Scopul acțiunii este de a promova memoria Holocaustului și a culturii toleranței în vederea combaterii rasismului, antisemitismului, xenofobiei și altor forme de intoleranță.

Parlamentul Republicii Moldova a condamnat Holocaustul în iulie 2014, adoptând o declarație politică de acceptare a Raportului Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului, prezidată de Elie Wiesel. Declarația politică mai condamnă orice tentative de ignorare și negare a Holocaustului și aduce un omagiu victimelor și supraviețuitorilor acestuia.

Anual, la 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Acest lucru a fost decis prin Rezoluția Adunării Generale a Națiunilor Unite, adoptată în 2005. În Republica Moldova, Ziua naţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată anual din 2015, conform unei hotărâri aprobate de Parlament.

”Îmbătat” de emoții! S-a`nsurat Chirtoacă! ”O cheamă Anișoara, este cea mai dulce”
Articolul anterior
Primarul a’ncurcat blondele? De ce Ana și nu Ala?
Articolul următor