Moldova Agoindbank şi-a premiat clienţii pentru fidelitate

Moldova Agroinbank a oferit trei certificate cadou în valoare de 1000 de lei fiecare, deţinătorilor de carduri bancare MAIB, care au făcut cumpărături la unul din magazinele incluse în proiectului Pay&Save în luna iunie. 

separator
_MG_3478

_MG_3482

Natalia B., unul din norocoşii câştigători, ne-a spus că: “Este prima data când câştig ceva. Am privit sceptică acest lucru, pentru că din păcate, gratis în Moldova, de cele mai multe ori, înseamnă o capcană. Surpriza a fost plăcută.”

_MG_3428

“Organizăm cu regularitate evenimente de acest gen. Pay&Save este un serviciu de plăţi efectuate cu ajutorul cardului MAIB, prin intermediul căruia se întorc o parte din banii cheltuiţi pe diverse servicii/mărfuri. Pay&Save este un proiect absolut inovaţional pe piaţa bancară, ce constă în fidelizarea unei comunităţi de persoane, şi anume, deţinătorii de carduri Moldova Agoindbank. Este primul proiect de cashback în Republica Moldova, care întruneşte cele mai titulare companii, întreprinderi din ţară, ce prestează diverse servicii şi comercializează cele mai variate mărfuri, companii ce merită încredere având un înalt nivel de deservire, atitudine ireproşabilă faţă de clienți şi o calitate sporită a mărfurilor”, ne-a comunicat Directorul de proiect, Boris Foca.

_MG_3402
 
_MG_3404
 
_MG_3405

_MG_3406

 
_MG_3409
 
_MG_3413

_MG_3422

 
_MG_3425
 
_MG_3436

_MG_3438

 
_MG_3449
 
_MG_3456

‘’Ne bucurăm în ciuda lor” – campania care unește lumile, Carla’s Dreams și Animaliens Wines!

Carla’s Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și Animaliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, si-au unit eforturile într-o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Carla’s Dreams: “Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la Animaliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla’s Dreams și Animaliens. Vă invitam să ne bucurăm în ciuda lor la un pahar de Red, White sau Rose Dreams. V-am cuprins!”.

Animaliens Wines: “Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim“.

Ediția specială Animaliens Wine – Carla’s Dreams va conține trei vinuri – cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Sapiravi, Rară Neagră, roada 2019), Rose Dreams – (Pinot Noir, Sapiravi, Rară Neagră, roada 2021) White Dreams (Feteasca Regală ți Feteasca Albă, roada 2021).

Începand de săptămâna viitoare, vinurile Animaliens Wine – Carla’s Dreams, vor putea fi procurate din majoritatea rețelelor comerciale din Republica Moldova, iar în România produsele vor fi disponibile în cel mai scurt timp.

­

Pentru alte informații: +37369248009

Trupa ucraineană Okean Elzy vine cu un concert la Chișinău

Trupa Okean Elzy pregătește un concert pentru fanii din Chișinău.

Solistul "Okean Elzy" a oferit un interviu exclusiv pentru PRIMA  ORĂ

În toamna 2021, spectacolul lui Okean Elzy din Chișinău a trebuit să fie amânat cu doar 4 zile înainte de data programată a concertului, din motivul interzicerii evenimentelor, chiar și în aer liber, din cauza pandemiei de coronavirus.

Formația de muzică pop-rock din Ucraina, care este formată din 5 membri, și-a început activitatea muzicală în anul 1994, bucurându-se de un succes enorm atât în Ucraina, cât și în alte țări.

A fost lansat cel de-al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”. Americanul explorează piața centrală și gustă vinul moldovenesc

A apărut al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”, o producție cinematografică realizată de Volt Cinematography, producătorii fiind Vlad Bolgarin și John Lewis. Serialul este inspirat de experiența lui John, un tânăr american, care în tinerețe a fost voluntar la Corpul Păcii timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

În acest episod americanul merge la piața din oraș, în încercarea de a procura legume și fructe autohtone și gustă vinul moldovenesc, transmite www.diez.md.

În serial apar actori moldoveni precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur. Pentru proiect au fost strânse fonduri din toată lumea, suma fiind de 14 000 de dolari.

Eroul principal, Diego, este jucat de Kenny Grimble Jr. din Los Angeles.

Tatiana Heghea, alături de iubitul ei, într-un pictorial fierbinte
Articolul anterior
Cum foloseşti coacăzele în bucate. Reţete
Articolul următor