Moldova a câștigat medalia de aur la Campionatul European de Dans Latin!

În acest an, Campionatul European de Dans Latin în rândul profesioniștilor s-a desfășurat la Moscova, pe 15 aprilie. Concursul a fost câștigat de Dorin Frecăuțanu și Marina Sergheeva, cuplul de dansatori care a reprezentat Republica Moldova.

separator
Dorin-Frikatanu-i-Marina-Sergeeva-foto-Arkadiy-CHiginov-2

Dansatorii moldoveni au impresionat grație profesionalismului, abilităților cu care s-au mișcat pe scenă.

Coregrafiile, spectacolul, costumațiile, condiția fizică a dansatorilor au jucat, de asemenea, un rol foarte important, ceea ce a făcut ca, în final, tricolorul Republicii Moldova să triumfeze pe podium.nagrazhdenie-latinoamerikanskie-tantsyi-foto-Aleksey-Ismagilov-2

Cuplul de dansatori s-a arătat încântat de medalia pe care a cucerit-o. La finalul competiției, Marina Sergheeva a declarat că, pe viitor, aceștia vor continua să muncească la imagine și la sporirea abilităților profesionale, întrucât, consideră ei, au încă foarte multe lucruri pe care să le ofere publicului:

,,Ne propunem să evoluăm mulți ani înainte. Sunt convinsă că pe viitor ne așteaptă multe clipe interesante. Vom continua să ne antrenăm, să ne îmbunătățim stilul, pentru a arăta totul din ceea ce putem să facem. Cred că ne așteaptă multe victorii și noi vârfuri de cucerit”.

În cadrul competiției au evoluat concurenți din peste 50 de țări.

Anastasia Fotachi s-a clasat pe locul 7 din 60 la „Miss Eco Best Resort Wear 2017”
Articolul anterior
Cum a fost la ziua de naștere a Dianei Brescan!
Articolul următor
Alte articole interesante