Moldova prin ochii lui Sergiu Bobr! Imagini video spectaculoase

Operatorul Sergiu Bobr, directorul studioului „Bomond Video Production”, ne demonstrează că Moldova nu este nici pe departe doar găuri, noroi și pășuni, așa cum o văd majoritatea cetățenilor.

separator

16831965_1280199122016014_3937598597889073152_n

Prin obiectivul lui, țara noastră arată cu totul altfel: păduri frumoase, râuri curate și lanuri verzi.

“Inițial, a fost un proiect comercial pentru Aeroportul de la Chișinău. Câteva videouri pot fi văzute pe un ecran imens, în zona de întâlnire a celor care vin în țară. Compania a ales o mică parte din imagini, dar multe dintre ele nu sunt incluse. De aceea, m-am gândit că tot ceea ce am filmat timp de câteva luni, ar trebui să vadă toți locuitorii țării noastre.”, a declarat Sergiu Bobr pentru Unica.md.

Proiectul lui Sergiu are o denumire mai inedită și o explicație pe măsură.

“Denumirea nu mi-a venit pur și simplu în minte. De obicei, la hashtag-ul # „EtoMoldovaDetka”, utilizatorii rețelelor sociale postează toată murdăria despre țara lor. Am decis să fac invers și să încurajez cetățenii noștri, de aceea postez doar imagini și clipuri video frumoase. Încerc să schimb percepția oamenilor despre Moldova.  Țara noastră nu înseamnă numai case, murdărie pe trotuare și fețele furioase ale oamenilor. Călătorind în nordul și centrul Moldovei, am văzut o mulțime de lucruri interesante. Unele dintre locuri nu le văzusem niciodată și nici măcar nu intuiam cât sunt de frumoase. Un alt peisaj, natură, oameni și infrostructură.”

Și ideile bărbatului nu se opresc aici.

„Aș vrea să fac mai multe videouri despre Moldova. Prima parte deja ați văzut-o, este despre frumusețea țării. A doua parte va fi despre poporul moldovenesc și modul lui de viață, a treia despre Chișinău.

Cel mai important lucru pe care aș dori să-l transmit cetățenilor este să se oprească să caute murdărie în jur. Nu-ți limita părerea despre țară doar la ceea ce vezi în orașul sau satul în care locuiești. Începe să vezi frumusețea din jur, pentru că avem suficiente locuri și lucruri de admirat!„

Din 1 aprilie, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I
Articolul anterior
Atenţie la tâlhăriile de sezon! Minori reţinuţi în flagrant de martori şi poliţie!
Articolul următor
Alte articole interesante