Moldoveanul care l-a făcut pe Ștefan Bănică Jr să arunce scaunul la X Factor!

Și-a încercat norocul la „Moldova Are Talent”, a impresionat o țară întreagă, dar nu a luat premiul mare. Sergiu Braga a intrat pe scenă cu o motocicletă şi în costum de biker. Nimeni nu ar fi crezut că acest concurent va interpreta „O sole mio”.

separator

Acum, motorbiker-ul își încearcă norocul la  X Factor România. Acesta i-a lăsat pe jurați fără cuvinte, iar Ștefan Bănică Jr a aruncat cu scaunul, surprins total de povestea și calitățile tânărului de 25 de ani.

Sergiu Braga este originar din satul Ulmu, raionul Ialoveni. Adoră motocicletele și cascadoriile pe două roți din cauza cărora avea să-și piardă viața. Participa la curse ilegale și tocmai când atinsese viteza maximă a motocicletei, s-a izbit de un microbus. Medicii nu i-au dat nicio şansă de supraviețuire și au anunţat familia că Sergiu mai are de trăit câteva ore, iar dacă ar supravieţui, e nevoie de amputat ambele membre. Familia și-a asumat răspunderea de consecinţele intervenţiei chirurgicale. După patru operații și reabilitare, Sergiu Braga și-a revenit.

Între timp, medicii i-au descoperit talentul.

”Urlam atât de tare de durere încât doctorii mi-au recomandat să încep să cânt. Era bine pentru că mai uitam de suferință”, a declarant Sergiu în cadrul emisiunii X Factor.

Jurații au rămas impresionați de povestea de viață și de vocea moldoveanului, oferindu-i 3 de “DA”.

Silvia Radu: Proba scutecelor i s-a dat mai greu decât gestionarea unei afaceri de milioane
Articolul anterior
Olesea Chirtoacă: “În timp ce am slăbit am trecut prin toate etapele: dezamăgire, depresie și euforie”
Articolul următor
Alte articole interesante