Scandal de proporții! Moldoveanul Maxim Prepeliță a fost scos din concursul Românii au Talent, deşi luase 4 de „DA” la preselecţie

În preselecția Românii au Talent, orheianul i-a impresionat cu vocea sa spectaculoasă atât pe spectatori, cât și pe jurați. Atunci a fost invitat la semifinala din 19 mai. Cu toate acestea, din motive necunoscute, a fost sunat și anunțat că nu mai participă în concurs.

separator
17424874_296064030807764_7191853556448629088_n

„Bună ziua, pot să aflu vă rog frumos din ce motiv am fost eliminat din concursul Românii au Talent cu câteva zile înainte de semifinală, cu toate că am fost anunțat că pe data de 19 mai o să particip, și trebuia să fiu prezent la București pe 17 mai”, a scris Maxim Prepeliță pe pagina de facebook Românii au Talent, dar încă nu a primit niciun răspuns.

Pentru a-l ajuta pe moldovean să-și facă dreptate, mai mulți prieteni virtuali au scris pe pagina concursului.

„Acest băiat merită cel puţin o reacţie şi o explicaţie din partea organizatorilor. De ce aţi procedat aşa cu el? Haideţi să le scriem pe pagina oficială, să distribuim această informaţie şi să-l susţinem pe Maxim”, a menționat Svetlana Matvievici.

Amintim că tânărul a participat și la „Moldova are talent”, ajungând până în marea finală.

Delia și-a făcut vlog! Ne-a făcut cunoștință cu sora și mama ei în primele episoade
Articolul anterior
Nu mai trebuie să spălăm pantalonii? Blugii murdari sunt în vogă
Articolul următor
Alte articole interesante