Moldovenii, invitați la o cină în stil italian!

Aseară, gurmanzii din Capitală au avut parte de o cină sută la sută italiană sub cerul liber. Aceștia s-au delectat cu muzică bună, bucate fine și vinuri de calitate. Bucătarul italian Alberto Gorrieri, ajutat de moldoveanul Marian Danu au pregătit cele mai gustoase bucate cu produsele Casa Rinaldi.

separator

Printre clienții fideli ai Casei Rinaldi, prezenți la cina de vară, s-au numărat și câteva persoane publice precum Valeriu Pleșca, Natalia Colesnic și Dorina Gherganov.

Brandul Casa Rinaldi a fost adus în Moldova în anul 1995 de către Franco Sanna. Primele produse vândute la noi în țară, care i-au dat încredere că lucrurile vor merge bine, au fost: uleiul extravirgin de olive, pastele și oțetul balzamic. De atunci au trecut 20 de ani, iar vitrinele Casa Rinaldi au devenit și mai bogate în produse de calitate italiană.

_MG_3029
_MG_2973 _MG_2976 _MG_2979 _MG_2982 _MG_2987
_MG_2994 _MG_2995 _MG_3006 _MG_3011 _MG_3014
_MG_3021 _MG_3023 _MG_3025 _MG_3027 _MG_3035
_MG_3039 _MG_3040 _MG_3042 _MG_3047 _MG_3050
_MG_3051 _MG_3074 _MG_3075 _MG_3077 _MG_3082
_MG_2966 _MG_2970

Primăria Chișinău organizează o petrecere pentru tinerii absolvenți. Iată unde va avea loc evenimentul

În Parcul „Alunelul” din Capitală va avea loc „Ziua Absolventului”. Evenimentul se va desfășura mâine, 23 iunie, începând cu ora 17:30.

Gala Absolvenţilor 2024, ediţia a III-a, este organizată de Primăria municipului Chișinău, iar în cadrul galei, vor fi premiați câștigătorii concursului „Absolventul anului” cu premii dar și cu diplome de merit, în semn de mulțumire pentru dedicația și munca depusă.

„Sunt invitaţi să participe toţi doritorii, dornici de emoţii pozitive şi voie bună. În special sunt invitaţi elevii care au finalizat clasa a 9, dar şi cei din clasa a 12”, a menționat primarul Ion Ceban.

Atmosfera va fi animată de reprezentațiile muzicale ale unor artiști renumiți precum Cătălin Josan, Guz și Lupii lui Calancea. De asemenea, „Gala Absolvenților – 2024” va continua cu un disco party animat de un DJ, unde toți participanții vor putea să se distreze și să danseze pe ritmurile muzicii moderne, sărbătorind astfel sfârșitul unei etape din viață și începutul unui nou capitol.

Trei luptători de karate din Republica Moldova au fost medaliați cu aur la un turneu organizat în România

Tinerii luptători de karate Kyokushin, din Florești, au impresionat la un turneul internațional, organizat în România. Fiecare dintre cei nouă sportivi participanți a obținut câte o medalie, dintre care trei sunt de aur.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi persoane făcând arte marţiale

Aur au obținut Patricia Lungu, Matvei Gustoi și Mihai Carauș. Alți trei sportivi basarabeni au ocupat treapta secundă a podiumului de premiere, la care se adaugă încă trei luptători medaliați cu bronz, potrivit TVR Moldova.

 La turneul desfășurat în județul Tulcia, din România, au participat aproape 400 de sportivi din cinci țări. 

Evenimentul a ajuns la a zecea ediție.

Președinta Maia Sandu anunță zi de doliu național după moartea scriitorului Spiridon Vangheli

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a decretat luni, 24 iunie, zi de doliu național după moartea marelui scriitor Spiridon Vangheli.

Maia Sandu a transmis condoleanțe familiei, menționând că Spiridon Vangheli a dus faima Moldovei pe toate meridianele.

„Spiridon Vangheli, scriitorul care întreaga sa viață a făcut literatură mare pentru cei mici, a părăsit Coliba Albastră a copilăriei și a plecat la cele veșnice. 

Am rămas fără Tatăl lui Guguță, însă îi vom avea mereu pe Guguță și pe ceilalți eroi creați de maestru care ne-a adus în literatura universală. 

Spiridon Vangheli a dus faima Moldovei pe toate meridianele. Guguță a fost mai mult decât un personaj literar. Ochii lui Guguță au văzut lumea așa cum trebuie să fie ea – sinceră, frumoasă și omenoasă. Încercăm să regăsim întreaga noastră viață bunătatea și blândețea lumii lui Guguță. 

În semn de tristețe și pentru a-i aduce un omagiu lui Spiridon Vangheli, ziua de 24 iunie, când vor avea loc funeraliile, va fi decretată zi de doliu național. 

Sincere condoleanțe familiei, Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Maia Sandu, într-o postare pe facebook.

Machiajul de mireasă potrivit trăsăturilor feței
Articolul anterior
Cum porți pantalonii scurți în funcție de siluetă!
Articolul următor