Moldovenii, invitați la o cină în stil italian!

Aseară, gurmanzii din Capitală au avut parte de o cină sută la sută italiană sub cerul liber. Aceștia s-au delectat cu muzică bună, bucate fine și vinuri de calitate. Bucătarul italian Alberto Gorrieri, ajutat de moldoveanul Marian Danu au pregătit cele mai gustoase bucate cu produsele Casa Rinaldi.

separator

Printre clienții fideli ai Casei Rinaldi, prezenți la cina de vară, s-au numărat și câteva persoane publice precum Valeriu Pleșca, Natalia Colesnic și Dorina Gherganov.

Brandul Casa Rinaldi a fost adus în Moldova în anul 1995 de către Franco Sanna. Primele produse vândute la noi în țară, care i-au dat încredere că lucrurile vor merge bine, au fost: uleiul extravirgin de olive, pastele și oțetul balzamic. De atunci au trecut 20 de ani, iar vitrinele Casa Rinaldi au devenit și mai bogate în produse de calitate italiană.

_MG_3029
_MG_2973 _MG_2976 _MG_2979 _MG_2982 _MG_2987
_MG_2994 _MG_2995 _MG_3006 _MG_3011 _MG_3014
_MG_3021 _MG_3023 _MG_3025 _MG_3027 _MG_3035
_MG_3039 _MG_3040 _MG_3042 _MG_3047 _MG_3050
_MG_3051 _MG_3074 _MG_3075 _MG_3077 _MG_3082
_MG_2966 _MG_2970

Cleopatra Stratan, seducătoare într-o vacanță de vis. Ce destinație au ales artista și soțul ei

După ce au lansat piesa „Vremea de iubit” care rupe topurile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis că a venit timpul pentru o nouă vacanță. Cleopatra Statan își încântă fanii cu imagini din Maldive. Cântăreața a fost fotografiată de soțul ei, Edward Sanda, într-o ipostază seducătoare într-un decor exotic.

Artista s-a lăsat fotografiată într-un decor superb, îmbrăcată într-o rochie nude mulată. Ținuta i-a pus perfect în valoare silueta de model.

“O zeiță în Eden”.

“Corpul tău e perfect!”

“Un exemplu de grație și rafinament!”

“Felicitări pentru frumusețea minunată și formele voluptoase! Soțul tău este foarte norocos”, i-au transmis fanii.

Soțul ei, Edward Sanda, a postat și o imagine romantică, în care apare sărutând-o pe Cleopatra, înconjurați de un decor luxuriant.

mamaplus
mamaplus

Interpreta și bloggerița rusă Instasamka vine cu un concert la Chișinău

Una dintre cele mai populare și controversate bloggerițe din Rusia, Instasamka, vine la Chișinău pentru a susține un concert în luna mai. Interpreta va evolua alături de soțul ei, rapperul Moneyken.

Хайп, хейт, рэп. История Инстасамки — самой скандальной звезды соцсетей в  России

Concertul va avea loc într-un club din Chișinau.

Daria Zoteeva, în vârstă de 21 de ani, este cunoscută pe internet sub porecla de „Instasamka”.

Până de curand, tânăra locuia în orașul său natal, Tobolsk și abia ținea pasul cu programul școlar. Apoi a renunțat la școală, s-a mutat la Moscova și a devenit blogger. Cu aproximativ 4 milioane de urmăritori, Daria a obținut un astfel de succes datorită carierei sale de hip-hop, dar într-o măsură mai mare s-a remarcat prin comportamentul ei scandalos, natura sa excentrică și explozivă, scrie www.stiri.md.

Я люблю твой чл*н": скандальная Инстасамка преподнесла неожиданный подарок  своему мужу — УНИАН

Ea a fost acuzată că a colaborat cu escroci, și-a înșelat subordonații, urmăritorii și că este grosolană cu alți oameni.

Potrivit statisticilor YouTube, tinerii moldoveni preferă să asculte piesele lui Instasamka, fiind printre cele mai audiate de pe platformă.

Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a anunțat că Republica Moldova are noi distincții la turneul internațional „Zagreb Open” din Croația. Sportivii noștri au reușit a câștiga o medalie de aur și două de argint.

(foto) Sportivii moldoveni aduc acasă o medalie de aur și două de argint de la turneul internațional „Zagreb Open”

Anastasia Nichita și Irina Ringaci au urcat pe podiumul de premiere la lupte feminine.

Anastasia Nichita și-a respectat statutul de favorită în categoria de 59 de kg și cu patru victorii categorice, aceasta a intrat în posesia distincției supreme.

Irina Rîngaci (68 kg) și Alexandrin Guțu (77 kg) au cucerit medalia de argint. Irina a fost învinsă doar de franceza Koumba Larroque, iar luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a pierdut la limită iranianului Mohammadali Geraei.

Machiajul de mireasă potrivit trăsăturilor feței
Articolul anterior
Cum porți pantalonii scurți în funcție de siluetă!
Articolul următor