N-ai mai văzut-o în așa dispoziție. Natalia Gordienko: “ я впервые без нас …и этим сказано ”!

Natalia Gordienko suferă enorm. Blonda a postat o poză alb-negru în care este foarte tristă și a avut curajul să noteze și următoarele rânduri: “это не самый удачный мой день, это не самая лучшая ночь, я без тебя… я впервые без нас … и этим сказано…всё…”

separator
10463864_697836750271618_8800178459079089835_n

Toți s-au prins la o singură idee: Natalia suferă din dragoste! Și numai ea putea să pună la cale o ședință foto în care joacă rolul unei femei suferinde. În scurt timp, vom afla ce are în comun ședința foto cu noua piesă ” Худею”.

Pentru ce țări au votat moldovenii în finala Eurovision 2023

Republica Moldova, reprezentată de către Pasha Parfeni și echipa sa, a ocupat poziția 18 la ediția din 2023 a concursului Eurovision Song Contest.

Eurovision 2023, how it works, the dates and where to see it on TV

Diez.md a făcut clasamentul voturilor din partea publiculului din Moldova în finala Eurovision 2023.

Iată pentru ce țări a votat Republica Moldova la televoting.

12 puncte – Ucraina

10 puncte – Israel

8 puncte – Suedia

7 puncte – Finlanda

6 puncte – Norvegia

5 puncte – Italia

4 puncte – Polonia

3 puncte – Cipru

2 puncte – Armenia

1 punct – Cehia

Amintim că, Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, s-a calificat pe locul 18 în cadrul Marei Finale a concursului.

La Chişinău a fost inaugurat Orăşelul European-2023

Orășelul European-2023 a fost inaugurat astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din centrul Capitalei.

La Chişinău a fost inaugurat Orăşelul European-2023Foto: Fb.com/European Union in the Republic of Moldova

Acesta face parte din agenda Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova care, împreună cu Ambasadele statelor membre ale UE, marchează Ziua Europei din acest an printr-o serie de evenimente culturale și educative în mai multe regiuni din țară, transmite Moldpres.

Activitățile planificate pe parcursul lunii mai, sub genericul „Împreună mai puternici”, vor evidenția cultura și valorile Uniunii Europene, precum și asistența oferită de UE și statele sale membre, în spiritul Echipei Europa, în beneficiul cetățenilor Moldovei.

Orășelul European a fost lansat printr-un program special, susținut de orchestra şi trupa de hipism a Ministerului Afacerilor Interne, în prezenţa lui Jānis Mažeiks, șeful Delegației Uniunii Europene în R. Moldova, împreună cu ambasadori ai statelor europene, preşedintele Parlamentului, Igor Grosu şi prim-ministrul Dorin Recean.

În acest an, tradiționalul Orășel European deschis publicului din Chișinău va include mai multe acţiuni de informare şi prezentare a proiectelor europene realizate sau planificate în Moldova cu ajutorul partenerilor europeni. Din program fac parte activităţi interactive, atât pentru copii şi tineri, cât şi pentru adulţi de toate vârstele. Şi bucătăria europeană va fi prezentă în Orașul European, iar seara va culmina cu un concert susținut de Marcel Ștefăneț – Ethno Republic, Opincuța Folk-Group, SATOSHI și formația etno-rock Zdob și Zdub.

Evenimente pentru a marca Ziua Europei-2023 vor fi organizate în toate regiunile ţării, în cooperare cu proiecte finanțate de UE, cu autorități publice locale, cu rețeaua de Eurocluburi și Centre de Informare Europeană din întreaga țară.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

Concertul lui Morgenshtern de la Chișinău Arena a fost anulat

Concertul care urma să fie susținut de rapperul Morgenshtern pe 21 mai în Republica Moldova, la complexul Chișinău Arena, a fost anulat.

Morgenshtern: Russian rapper under investigation for ...

Anunțul a fost făcut unul dintre agenții comerciali ai organizatorilor concertului.

„Din motive independente de voința noastră, concertul “MORGENSHTERN la Chișinău”, care urma să aibă loc în data de 21 mai este anulat!

Sursele financiare vor fi rambursare pe conturile de pe care ați efectuat achitarea.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa afisha@afisha.md

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create”, anunță Afisha, conform www.stiri.md.

Morgenshtern urma să susțină un concert la Chișinău Arena în data de 21 mai 2023. În aceeași zi, va avea loc adunarea națională „Moldova europeană”, organizată de Guvern, în Piața Marii Adunări Naționale. 

Trăiește viața în roz alături de Avon
Articolul anterior
Reacția potențialei „Miss Regina Vinului” la comentariile bloggerilor:” Atacul lor josnic nu-şi va avea efectul scontat!”
Articolul următor