Nae-Simion Pleșca le mulțumește tuturor pentru susținere!

La o zi de la înmormântarea fiului mai mare, deputatul a scris pe pagina sa de facebook un mesaj de mulțumire tuturor celor care au fost alături de familia sa.

separator

Fiul lui Nae-Simion Pleșca, petrecut pe ultimul drum!

“În clipele de durere fără margini, alături de oameni sunt doar oameni.
În momentele insuportabile de trăit pentru noi, am simțit susținerea rudelor, colegilor, oamenilor, fapt pentru care ne exprimăm profundul respect și mulțumire tuturor care au fost alături de noi în aceste momente interminabil de grele. Colegilor-deputați din Parlamentul Republicii Moldova, reprezentați ai guvernului, cadre didactice și elevi din Colegiul Național de Comerț al ASEM, rectoratului ASEM-ului, care au fost alături de familia mea, le mulțumesc sincer. Îmi exprim condescendența deosebită față de domnul Adrian Candu, care în prima clipă, după 20 minute de la tragicul accident, a fost acasă la noi cu gînduri curate pentru noi. Le mulțumesc profund tuturor oamenilor buni, împreuna cu care l-am petrecut pe ultimul drum pe mult prea iubitul și mult prea scumpul nostru fecior Dan.
Dea Domnul ca niciodată Dvs să nu treceți și să nu cunoașteți asemenea momente.
Îmi exprim respectul față de reprezentanții mass-media care au fost echidistanți și au încercat să redea evenimentele pe care le-au văzut.
Le mulțumesc că sunt oameni profesioniști și au înțeles că din durere și incidente tragice nu se compun povești incitante și inventate.
Le doresc tuturor ca să aibă frați și surori care se iubesc și se susțin cum s-au iubit copii mei Dan și Sorin.
Vreau să le amintesc omenește celor care și din durere încearcă să compună și să comenteze răutăți, că nu știe la care colț de drum al vieții, în care ceas rău, pot veni și la ei momente nefericite. Nu vă doresc, Doamne ferește, să trăiți accidente tragice nici în familie și nici nicăieri.
Cu profund respect, pentru toată lumea, familia PLEȘCA.”

Fiul deputatului Nae-Simion Pleșca, împușcat mortal de fratele mai mic

Melodie ca o incursiune în copilărie și un manifest pentru o viață simplă, dar plină de satisfacții! Ascultă noua piesă a lui Puya și Tudor Chirilă

Toată lumea vorbește despre piesa lansată de Puya și Tudor Chirilă, intitulată „Stele căzătoare”. Melodia este o incursiune în copilărie și un manifest pentru o viață simplă, dar plină de satisfacții. În videoclip apar imagini din copilăria celor doi artiști, scrie libertateapentrufemei.ro.

Piesa lansată de Puya și Tudor Chirilă pe 21 martie a urcat până pe locul 11 în trending, pe Youtube, în 24 de ore de la premieră. Melodia este virală și pe Facebook, unde a strâns foarte multe comentarii de la nostalgicii care tânjesc după copilăria lipsită de griji.

Piesa reprezintă prima colaborare dintre Chirilă și Puya, iar colegii lui Tudor, de la trupa Vama, au făcut o glumă simpatică legat de acest lucru. „A băgat Tudor un refren pe piesa lu’ Puya. Adevărul e că… Cine să cânte despre fuga la mare și libertate în buzunare? Copilașu’ nostru”, este mesajul de pe pagina de Facebook a trupei Vama. Într-adevăr, lui Tudor i-a revenit sarcina de a cânta refrenul, extrem de ritmat și de molipsitor, iar Puya se ocupă excelent de partea de rap. De altfel, versurile sunt scrise chiar de el, iar de linia melodică s-au ocupat Mahia Beldo, Dara și Giulie.

„Stele căzătoare. În caz că vă era dor de mine cu părul lung”, a scris Tudor, pe Facebook, invitându-și fanii să asculte piesa și să urmărească videoclipul regizat de Iustin Surpănelu. În clip, Tudor poartă celebra lui geacă verde, cumpărată cu un leu de la second hand, pe care a afișat-o și în juriu la „Vocea României”.

„Stele căzătoare”, piesa lansată de Puya și Tudor Chirilă, are un videoclip special

De remarcat că videoclipul, cu iz retro, este filmat la piscina Lido din București, aflată pe Bulevardul Magheru, în inima Bucureștiului, dar aflat[ acum în paragină. Este prima piscină cu valuri din România, acolo unde Regele Mihai I a învățat să înoate.

„Fosta piscină Lido, inaugurataă în 1930, e lăsată în paragină. Să ai o asemenea bijuterie arhitectonică și să nu accesezi fonduri europene ca s-o redai patrimoniului bucureștean echivalează cu prostia sau ignoranța. Ăsta ar putea fi unul dintre punctele turistice de forță în București. Da, na, educația nouveau riche”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook, în momentul filmărilor.

Luptătorul moldovean Iuri Lapicus a decedat în urma unui accident. Avea doar 27 de ani

Luptătorul moldovean de MMA, Iuri Lapicus, a murit luni într-un spital din Milano după ce a petrecut trei zile în comă în urma unui accident de motocicletă, informează presa italiană

 Luptătorul Iuri Lapicus a decedat în urma unui accident. Avea 27 de ani

Tânărul de 27 de ani a fost transportat vineri cu avionul la spitalul Niguarda din Milano, dar vestea morții sale a apărut luni, potrivit Gazzetta dello Sport.

Moldovean de naștere, dar italian de adopție, Lapicus a jucat 16 meciuri profesioniste, câștigând 14 dintre ele, toate înainte de limită (4 prin Ko și 10 prin supunere) și 13 dintre ele în primul tur.

În 2019 intrase în ONE Championship, una dintre cele mai importante competiții din lume nu doar de MMA, ci și de Kickboxing și Muay Thai, unde luptă și Giorgio Petrosyan.

În 2021, Lapicus l-a înfruntat pe Eddie Alvarez, care a fost învins de Conor McGregor la UFC 205 în 2016.

Alvarez a fost inițial descalificat din lupta împotriva lui Lapicus pentru lovituri ilegale la ceafă, dar rezultatul a fost ulterior răsturnat la un no contest.

Kickboxerul italian Giorgio Petrosyan, care s-a antrenat în aceeași sală cu Lapicus a distribuit luni după-amiază mai multe fotografii cu acesta pe Instagram, unde a scris: „Vreau să te amintesc așa. RIP”, potrivit The Sun.

Edward Sanda, cover la piesa ,,Ghiță” a Cleopatrei Stratan. Fanii au rămas entuziasmați!

Edward Sanda și-a surprins urmăritorii virtuali cu un cover la piesa ,,Ghiță” a Cleopatrei Stratan, iar fanii au rămas entuziasmați. Ești curios să vezi ce a ieșit? Atunci urmărește video-ul de mai jos!

Kiss FM - Cleopatra Stratan l-a găsit pe Ghiță. Iubitul artistei este un  cunoscut cântăreț român!

Artistul a înlocuit cuvântul ,,Chiță” cu ,,Cleo” și a distribuit video-ul pe TikTok.

Cleopatra Stratan a lansat melodia ,,Ghiță” la vârsta de trei ani. Melodia a avut un succes răsunător în țări precum Anglia, Taiwan, Coreea, Mexic, Spania si Japonia.

Cleopatra Stratan deține 6 recorduri mondiale. Ea este căsătorită cu interpretul român Edward Sanda.

PRO TV - Cat de mult a crescut Cleopatra Stratan! Cum arata acum fetita  care cucerea topurile in urma cu 7 ani, cu melodia "Ghita"
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai simpatic cuplu din showbiz! Își  mărturisesc iubirea și în declarații, și în duete

Trucul care te scapă de mustață!
Articolul anterior
Pune două aspirine în şampon. Rezultatul e fenomenal!
Articolul următor