Nae-Simion Pleșca le mulțumește tuturor pentru susținere!

La o zi de la înmormântarea fiului mai mare, deputatul a scris pe pagina sa de facebook un mesaj de mulțumire tuturor celor care au fost alături de familia sa.

separator

Fiul lui Nae-Simion Pleșca, petrecut pe ultimul drum!

“În clipele de durere fără margini, alături de oameni sunt doar oameni.
În momentele insuportabile de trăit pentru noi, am simțit susținerea rudelor, colegilor, oamenilor, fapt pentru care ne exprimăm profundul respect și mulțumire tuturor care au fost alături de noi în aceste momente interminabil de grele. Colegilor-deputați din Parlamentul Republicii Moldova, reprezentați ai guvernului, cadre didactice și elevi din Colegiul Național de Comerț al ASEM, rectoratului ASEM-ului, care au fost alături de familia mea, le mulțumesc sincer. Îmi exprim condescendența deosebită față de domnul Adrian Candu, care în prima clipă, după 20 minute de la tragicul accident, a fost acasă la noi cu gînduri curate pentru noi. Le mulțumesc profund tuturor oamenilor buni, împreuna cu care l-am petrecut pe ultimul drum pe mult prea iubitul și mult prea scumpul nostru fecior Dan.
Dea Domnul ca niciodată Dvs să nu treceți și să nu cunoașteți asemenea momente.
Îmi exprim respectul față de reprezentanții mass-media care au fost echidistanți și au încercat să redea evenimentele pe care le-au văzut.
Le mulțumesc că sunt oameni profesioniști și au înțeles că din durere și incidente tragice nu se compun povești incitante și inventate.
Le doresc tuturor ca să aibă frați și surori care se iubesc și se susțin cum s-au iubit copii mei Dan și Sorin.
Vreau să le amintesc omenește celor care și din durere încearcă să compună și să comenteze răutăți, că nu știe la care colț de drum al vieții, în care ceas rău, pot veni și la ei momente nefericite. Nu vă doresc, Doamne ferește, să trăiți accidente tragice nici în familie și nici nicăieri.
Cu profund respect, pentru toată lumea, familia PLEȘCA.”

Fiul deputatului Nae-Simion Pleșca, împușcat mortal de fratele mai mic

Trucul care te scapă de mustață!
Articolul anterior
Pune două aspirine în şampon. Rezultatul e fenomenal!
Articolul următor
Alte articole interesante