Nata Albot alături de alte câteva moldovence vor găti pentru străini!

Rețete împrumutate de la mama sau bunica: plăcințele numai bune de înfulecat, mămăliguță, sarmale și salate vegetale. Moldovencele plecate în Canada pun la cale o zi gastronimică dedicată bucatelor tradiționale.

separator
10550883_10203392448723747_3051955545336285896_n

Restaurant Day à la Moldova este un eveniment pus la cale de Nata Albot și alte câteva gospodine care s-au stabilit cu traiul în Canada. Invitaților li se cere să nu gătească în ziua cu pricina și să-și dea frâu liber la pofte:

”Dacă nu-ți place să gătești o vom face noi în locul tău”, cu acest îndemn a venit gospodina principală, Nata Albot.

1904165_10202730012443254_2051705516337321015_n

Invitația a fost valabilă pentru moldoveni și străini.

Iată lista moldovencelor harnice care nu se vor plictisit să gătească pentru a promova bucatele tradiționale în lume: Diana Bletea-Filat a frământat pentru plăcinte, Viorica Suba a gătit clătite cu brânză, Nata Albot a fost responsabilă de  măamăliga-burghers, Victoria Revenco a împletit sarmale,  Olga Stiuca a venit cu prăjituri, Dorina Cotuna a adus snak-uri moldo-braziliene, Tatiana Grati a gătit salate.

4 vedete care au un bust foarte sexy. Află cum îl îngrijesc zilnic!
Articolul anterior
La 9 ani cântăreşte 92 de kilograme. Vezi care este meniul pentru o săptămână!
Articolul următor
Alte articole interesante