Natalia Barbu o descrie pe mama, aşa cum n-a ştiut-o nimeni!

A trecut jumătate de an de când s-a stins din viață cunoscuta interpretă de muzică populară, Ana Barbu. În această seară, Natalia a invitat mai mulți artiști de-acasă să susțină un concert în memoria mamei sale. Vedetele autohtone au cântat cele mai cunoscute piese din repetoriul regretatei artiste.

separator
_MG_7762

Am vrut să aflăm câteva detalii neștiute din viața Anei Barbu, iar Natalia a scos din casă unele secrete:

  • Făcea mese foarte frumoase, era creativă. Gătea salată de boeuf, colțunași, piftie… gătea de toate. Piftia îmi plăcea foarte mult pentru că era limpede și o înfrumuseța cu morcov. Când eram micuțe, pregătea o prăjitură cu mere care era preferata_MG_7758 noastră.
  • Mama era scorpion- aprinsă de fire, tata- balanță, el e cu echilibrul. Tăticul era cel care ne ținea pe toți în frâu.
  •  Cele mai frumoase amintiri? Când eram la țară și mă găsea murdară, slabă,  mă lua la oraș după vacanțe și mă aducea în ordine. Am multe amintiri cu mama de la concursuri, mergea cu mine peste tot, era foarte critică, dar aveam și suport din partea ei. Nu era subiectivă, îmi spunea ce crede și mereu avea dreptate.
  • Florile de liliac chiar erau preferatele ei, iar după ele urmau florile de câmp.
  • Era o fashionistă, mai ales în ultimii 10 ani. Îi plăcea tot timpul să-și coase rochii de scenă, și în viața de zi cu zi purta lucruri deosebite. Știa să-și aleagă lucruri tinerești, era întotdeauna fresh, se machia, se aranja. Cred că foarte multă lume putea să o urmeze.
  • În ultimii ani, făceam shopping la București împreună. Îi plăcea mall-ul de la Băneasa pentru că acolo găsea lucruri frumoase.
  • Încă nu știm ce vom face cu hainele ei, stau deocamdată în garderobă. Poate peste vreo jumătate de an voi avea un răspuns.

Natalia a mai menționat că îi este greu să cânte piesele mamei deoarece îi trezesc multe amintiri.

“Mă simt foarte emoționată și responsabilă pentru că piesele mamei sunt îndrăgite de public și foarte cunoscute. S-a făcut jumătate de an de când a plecat de printre noi și am zis că ar fi bine să ne întâlnim și să facem ceva frumos. Mulți dintre interpreții care vor cânta pe scenă au fost și foarte buni prieteni de-ai mamei.”, a declarat interpreta cu lacrimi în ochi.

_MG_7743
_MG_7719 _MG_7721 _MG_7723 _MG_7724 _MG_7726
_MG_7728 _MG_7729 _MG_7730 _MG_7731 _MG_7732
_MG_7735 _MG_7740 _MG_7741 _MG_7744 _MG_7748
_MG_7751 _MG_7753 _MG_7755 _MG_7765 _MG_7766

Sorina Țurcanu

Un stilist a demonstrat că orice femeie poate arăta ca o regină!
Articolul anterior
Nu ține diete pentru a slăbi. Cum se menține Cezara!
Articolul următor
Alte articole interesante