Natalia Gordienco respinge acuzațiile!

Nu este o noutate să-i vedem pe interpre

separator
ții de acasă promovând unele produse sau unele servicii. Fețile lor vând de la ochelari de soare, la scutece pentru copii. 

222

Totuși, apariția lor într-un spot în care aceștia încurajează serviciile de migrație a stârnit mare gălăgie pe net. Această publicitate  a provocat diverse opinii, învinuiri și insulte la adresa artiștilor.

11Natalia Gordienco a încercat să se apere de atacatori prin intermediul unei scrisori!

“Aş dori să știți că decizia de a folosi imaginea mea în această companie publicitară a fost luată de comun acord cu compania care gestionează proiectul. Astfel, eu am acceptat să mi se folosească numele doar pentru un anumit termen, pentru promovarea acestui program. Toate învinuirile apărute în internet mă pun într-o lumină proastă, acuzându-mă de lipsă de patriotism. Eu niciodată nu au promovat ideea imigrării din țara noastră. Prezența mea pe panouri, în nici un caz, nu trebuie interpretată în așa mod.

Totuși, fiecare persoană are dreptul la fericire, aici sau peste hotare. În viziunea mea, această campanie este o sursă de informație pentru toate persoanele interesate de acest subiect.

Fiind o persoană publică, am ocazia şi onoarea de a reprezenta ţara noastră în străinătate, la concerte, concursuri, festivaluri şi întotdeauna fac acest lucru cu mândrie.

În concluzie, resping toate acuzațiile la adresa mea, și în acelaşi timp încurajez libertatea de exprimare deoarece este o valoare fundamentală, care stă la baza unei societăți moderne.”

 Sursa poze:

 

De ce mâncăm când suntem deprimați?
Articolul anterior
Cântăreaţa Anastacia a suportat o mastectomie dublă
Articolul următor
Alte articole interesante