Natalia Gordienko a alergat desculță prin zăpadă, la -15 grade! Vezi teaserul noului videoclip al interpretei

Interpreta a dat-o pe bărbații celebri din Rusia. După ce a lansat o piesă cu artistul Irakliy, vine cu un nou produs muzical, în videoclipul căruia apare alături de actorul Aleksey Chadov.

separator

tfgyfg

A apărut teaserul piesei „Пьяная”, în care Natalia Gordienko și Alexei Chadov joacă rolul a doi îndrăgostiți.

Ca de obicei, interpreta de la noi a colaborat cu cei mai buni specialiști, pentru a ieși un produs ca la carte.

„Autorul compoziției este celebra interpretă, autoare și compozitoare din Belarus, Rita Dakota. Rita atât de profund și subtil a simțit ce se întâmplă în sufletul meu și ce am trăit. La doar câteva zile după ce i-am propus să colaborăm, m-a sunat la miezul nopții și mi-a cântat această compoziție. Și mi-am dat seama că e a mea.”, a declarat Natalia pentru Unica.md.

Regizorul Ekaterina Sannikova a văzut acest videoclip ca un remake a scenelor din filmul „Ты у меня одна” de Dmitry Astrakhan.

„Cu Katea ne-am înțeles reciproc imediat. Scenariul a fost adoptat într-o zi. Am înceract să facem un videoclip special, în care sunt așa cum n-am mai apărut în fața publicului. Pentru că mi-am deschis sufletul și e istoria mea în acest film. Vreau ca publicul să simtă această istorie.”, a adăugat interpreta.

t4ee

Filmările au avut loc în  Moscova geroasă și au durat aproape 24 de ore.  A fost o zi foarte friguroasă, ningea în mod constant, ceea ce le-a creat probleme echipei de filmare, pentru că principalele scene au fost filmate pe stradă. Dar cel mai dificil test l-a trecut Natalia. Interpreta a fost nevoită să stea mai multe ore în stradă, aproape goală. La o temperatură de -15 grade, Natalia a fugit cu picioarele goale prin zăpadă, într-o rochie vaporoasă. Nataliei nu i-a fost frică de gerul din Rusia și a făcut față provocării.

„În acea zi am fost atât de încărcată emoțional încât în prima parte a filmării nu am simțit deloc frigul. Cei din echipă, care erau îmbrăcați gros,  s-au uitau la mine în stare de șoc și au întrebat: „La voi, la moldoveni, în loc de sânge curge vin prin vene? Nu simțiți deloc frigul? „(râde)”

Protagonistul clipului este cunoscutul actor rus, Alexei Chadov care, împreună cu Natalia, au jucat o dragoste neîmpărtășită.

„Recent, am avut un moment dificil în viață, am fost dezamăgită și trădată de o persoană. Acest cântec și acest videoclip este ceea ce mi s-a întâmplat, într-adevăr este despre mine! Cred că fiecare fată se va regăsi în această poveste!”

Dianna Rotaru: “Mereu ne e dor unul de celălalt, chiar și când suntem în „cuibușorul nostru de nebunii””
Articolul anterior
Chocolate cake – un tort de care o să vă ”îndrăgostiți”
Articolul următor
Alte articole interesante