Natalia Gordienko despre mamă: ”Am pierdut-o când aveam 18 ani”

Natalia Gordienko a rămas fără mamă când avea 18 ani. Mama sa a decedat în noaptea de 8 spre 9 martie. De aceea, pentru interpretă Ziua Mamei este plină de amintiri triste. În acest an Natalia i-a dedicat mamei sale o piesă, care a fost lansată chiar de 8 martie și se numește „Dor de mamă”.

separator

natalia

„Mi-am dorit mereu să dedic un cântec mamei, dar nu găseam cuvintele, emoțiile. Acum, în sfârșit a ieșit această piesă. Nu este un proiect comercial, ci e un strigăt al sufletului.”

Natalia mărturisește că a fost foarte apropiată de mama sa:

„Ne asemănăm foarte mult și eram bune prietene. Era un om pozitiv, chiar și atunci când a aflat de boala sa, mama continua să zâmbească. Eu știu că mama se uită la mine și că îmi este alături.”

Salvatorii din Căușeni au evacuat un șarpe dintr-o farmacie

Intervenție atipică pentru salvatorii de la Căușeni. Aceștia au fost solicitați pentru a evacua un șarpe din interiorul unei farmacii.

Potrivit șefului Direcției Regionale Situații Excepționale Căușeni a IGSU al MAI, Ghenadie Cuciuc, cazul a avut loc în seara zilei de 26 iunie.

Salvatorii din cadrul DRSE Căușeni au avut o misiune mai puțin obișnuită. Un echipaj de pompieri a fost alertat pentru a evacua un pui de șarpe din interiorul unei farmacii din orașul Căușeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:05. Ajunși la fața locului, aceștia au mers în recunoaștere, depistând reptila în incinta încăperii. Salvatorii au evacuat cu grijă reptila, fără a o traumatiza sau speria. Asigurându-se că nu există niciun pericol, la încheierea misiunii, șarpele a fost dus într-o fâșie forestieră și lăsat la libertate.

În cazuri similare, oamenii sunt rugați să nu intervină de unii singuri, dar să solicite asistența specialiștilor apelând Serviciul 112.

„Turneul actorilor români”, în trei orașe din Republica Moldova

Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București va efectua un turneu în mai multe orașe din R. Moldova. Sub titlul „Turneul Actorilor Români”, proiectul cultural aduce în zilele de 28 iunie, 30 iunie și 2 iulie producția Teatrului Național din București, „ActOrchestra”, în săli de spectacole din Cahul, Chișinău și Bălți.

Artiști din România și R. Moldova, printre participanții la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Proiectul este finanțat integral de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, în parteneriat cu Ministerul Culturii din R. Moldova, iar intrarea publicului este liberă.

Piesa „ActOrchestra” este o poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe imprevizibilul drum al supremației pe scenă, un concert transpus într-o poveste veselă, sonoră, ritmată.

Programul spectacolelor din cele trei orașe, în perioada 28 iunie – 2 iulie, este următorul:

  • 28 iunie 2023, ora 17:00, la Teatrul Național „B. P. Hașdeu” din Cahul
  • 30 iunie 2023, ora 19:00, la Teatrul Fără Nume din Chișinău
  • 2 iulie 2023, ora 18:00, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți.

Prima piesă prezentată în cadrul turneului a fost „Figuranta”, un one-woman-show de excepție, semnat de Tania Popa (născută în Republica Moldova, la Căușeni), ce s-a jucat pe 28 aprilie 2023, cu sala plină, la Teatrul Fără Nume din Chișinău.

sursa: www.infoprut.ro

Valentina Nafornița a fost cerută în căsătorie! Unde a avut loc marele eveniment și cum a fost surprinsă soprana de iubitul ei

Valentina Nafornița trece printr-o perioadă minunată pe plan personal. Soprana a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dirijorul și compozitorul Cristian Spătaru. Evenimentul a avut loc în Grecia, acolo unde își petrec vacanța cei doi îndrăgostiți.

Efectul „Naforniţă” – Q Magazine

Încântată și emoționată, artista a făcut publică vestea prin intermediul unor imagini în care apare zâmbind, în timp ce iubitul i-a oferit inelul și un frumos buchet de flori. ,,O seară pe care să nu o uiți niciodată”, a scris soprana în dreptul imaginilor.

mamaplus
mamaplus

Valentina Nafornița și Cristian Spătaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Emoțiile sunt mult mai intense, deoarece în curând cei doi urmează să devină părinți.

Soprana Valentina Nafornița este însărcinată (Foto) - VIP Magazin
Valentina Nafornita: one evening at Rodolfinum – OPERAFASHION

Felicitări și casă de piatră artiștilor îndrăgiți!

Lilu, despre cum a ajuns să fie stăpână pe visele sale
Articolul anterior
Avantajele unei nunți de primăvară!
Articolul următor