Nelly Ciobanu a devenit ambasadoare Interpol!

Pe 27 septembrie, Nelly Ciobanu a fost onorată cu titlul de ambasador împotriva crimei organizate, Turn Back Crime, campanie lansată de Interpol.

separator

La eveniment a fost prezent secretarul general al Interpolului Ronald Kenneth Noble, șeful Interpolului din Republica Moldova, Fredolin Lecari și ministrul Dorin Recean.

„L-am întrebat pe domnul Lecari, de ce am fost aleasă anume eu? Mi-a spus că membrii comisiei, care mi-au analizat CV-ul, m-au votat în unanimitate, pentru că nu sunt o persoană compromisă sub niciun aspect, am o reputație bună și sunt cea mai indicată pentru acest titlu. Nu am acceptat din prima, am cerut un termen pentru a analiza propunerea. Este un pas serios și de responsabilitate maximă. M-am consultat cu soțul meu care este jurist și el mi-a explicat mai multe despre semnificatia acestei campanii internationale și despre importanța ei. Și am acceptat. „Cînd vezi câtă mizerie se întâmplă în lume, o campanie împotriva crimei este salutabilă și necesară. Totul pornește de la protejarea familiei tale și a copilului tău, în ochii lui îți vezi viitorul și de asta trebuie să-l protejăm de pericolele care vin, din păcate, tot din partea unor oameni, dar de rea credință. Trebuie să luptăm pentru o lume mai bună,””, a declarat artista pentru deschide.md

Cum se prepară o pizza italiană adevărată! Master class Lo Chef
Articolul anterior
“Soțul primea plăcere când mă vedea că sufăr”
Articolul următor
Alte articole interesante