Nicolae Glib l-a mințit pe Dodon că este bolnav pentru a nu pleca în Rusia!

În acest weekend, interpreții Diana Onofrei, Silvia Grigore și Isidor Glib au cântat alături de Igor Dodon la un concert organizat la Sankt Petersburg.

separator
bc20b4af55d64c9a82f0ad0dd685e4df df885599d2303851fa1be6fb3f262d81

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialist, Carmena Sterpu, a anunțat că interpretul de muzică populară Nicolae Glib nu a fost la acel concert, scrie http://ziarulnational.md/.

„Din cauza unor probleme de sănătate, Nicolae Glib a anunțat că nu poate să meargă în ultimul moment, iar la concert a fost doar fiul lui, Isidor”.

Nicolae Glib a declarat pentru „Ziarul de Gardă” că a refuzat să meargă la Sankt Petersburg atunci când a aflat că acel concert va fi organizat de socialiști.

„Au fost mai multe motive din cauza cărora nu am cântat la Sankt Petersburg. Inițial, am acceptat, când mi s-a spus că va fi organizat un concert pentru diasporă. Mă gândeam că Guvernul a organizat acest eveniment, deoarece mulți moldoveni lucrează în Rusia. Ulterior, mi s-a spus că o fac socialiștii și am refuzat. Nu vreau să mă implic în campania lor electorală. Eu cânt pentru oameni, dar nu pentru politicieni, ca ei să câștige voturi. Nu vreau nici să scuip, dar nici să mângâi pe cineva din politică. Le-am zis că sunt bolnav și nu mi se recomandă călătoriile cu avionul”

Sursa

O nouă păpușă sexuală! Producătorii spun că după ce o încerci nu-ți vei mai dori niciodată o prietenă reală.
Articolul anterior
Nu este vorba de o operaţie estetică! A pățit asta după ce a sărutat-o
Articolul următor