Nicoleta Nucă a câștigat concursul ”Te cunosc de undeva”. Ce a făcut cu banii obținuți!

Moldoveanca a primit 69 de puncte de la juriu și de la colegi și a câștigat ediția din această săptămână.

separator

“Am pe umeri o responsabilitate foarte mare, pentru că Maria Callas e Maria Callas. Și nu cred că va exista vreodată cineva care să fie la fel ca ea”, spunea Nicoleta înainte de show.

https://www.youtube.com/watch?v=wLNx5tlHv1o

Interpreta a reușit să ridice juriul în picioare și a primit 12 puncte de la Andrei Aradits și Ozana Barabancea.

”Habar nu ai ce magnet puternic este suferința ta”
, i-a spus Andrei, iar Ozana a promis că îi va face cunoștință cu opera și că o va lua cu ea la spectacole:

”Te felicit! O să am grijă să nu fie întâmplătoare întâlnirea ta cu opera”.

Banii câștigați de Nicoleta Nucă au fost donați unei familii social vulnerabile.

Un florist din Chișinău a câștigat medalie de aur la un prestigios concurs din Londra

Dumitru Turcan, un florist din Moldova, a luat locul 1 la prestigioasa competiție „Chelsea Flower Show 2022” din Londra. La Chelsea Flower Show 2022 Dumitru a prezentat o compoziție numită „Whisper of Hearts”, transmite www.diez.md.

Un florist din Moldova a câștigat aur la concursul „Chelsea Flower Show 2022” din Londra

„Florile de sezon și materialele naturale înconjoară masa și scaunele, creând o atmosferă specială. Oaspeții nu stau la masă, dar florile creează un element al realității compoziției, iar foșnetul ramurilor de salcie este ca o șoaptă”, scrie Dumitru în descrierea lucrării.

Un expert florist din Anglia a comentat despre munca lui Dumitru în felul următor: „Fiecare floare este vizibilă și la locul ei. Această lucrare merită primul loc”. În același sens, Dumitru Turcan a scris pe contul său de Instagram următoarele.

„Eram gata să renunț la această plecare la Londra, pentru că totul nu a ieșit așa cum am planificat… dar intuiția mea nu m-a dezamăgit… Iată unde mă duc florile”.

Dumitru a început să lucreze ca florar la vârsta de 15 ani la piața de flori de pe stradă Bodoni sub conducerea lui Stepan Zaharovici Kara, iar floristul nu uită niciodată cum și-a început cariera.

Apropo, printre lucrările sale se numără decorul pianului Lady Gaga și buchetele pentru câștigătorii Jocurilor Europene de la Baku.

Competiția Chelsea Flower Show se desfășoară anual la Londra, organizatorul competiției este Royal Horticultural Society of Great Britain (RHS) cu sprijinul British Florist Association (BFA). Anul acesta, la competiție au participat familia regală britanică și însăși Regina Elisabeta.

AICI puteți vedea mai multe lucrări ale floristului!

Filip Kirkorov vine în Moldova. Cine îl invită și unde va cânta

Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor. Acesta va cânta pe scena de la Bălți. Anunțul a fost făcut de liderul partidului Șor pe pagina sa oficială de Facebook.

„Bălțenii știu să-și unească eforturile, indiferent de diferențele de gândire, atunci când simt că orașul este amenințat sau când își propun să-l schimbe în bine. Am văzut asta de foarte multe ori, inclusiv la alegerile locale trecute, când ați făcut front comun și ați votat masiv pentru Marina Tauber și echipa noastră. […]Vă felicit cordial cu ocazia Zilei Orașului și vă doresc să rămâneți tot așa, uniți, individuali și mândri de localitatea voastră. Totodată, vă anunț că am pregătit un cadou pentru locuitorii municipiului Bălți. În 5 iunie, în orașul dumneavoastră, va fi organizat un concert la care va participa renumitul și incomparabilul Filip Kirkorov”, a declarat Ilan Șor, conform www.dosarmedia.md.

Pe 22 mai, municipiul Bălți a sărbătorit 601 ani de la prima atestare documentară. Cu acestă ocazie, autoritățile locale au pregătit un program festiv, care a inclus expoziții, târguri, dar și un concert la care au evoluat formațiile DoReDoS , SunStroke Project, Pașa Parfeni, dar și cunoscuta interpretă din România, Minelli.

Maia Sandu a avut o întâlnire cu studenți moldoveni de la Harvard

Șefa statului Maia Sandu a avut o întrevedere cu studenții originari din Republica Moldova de la Universitatea Harvard.

„Am avut o întâlnire și cu studenți originari din Moldova – tineri ambițioși și deștepți, dornici să schimbe lumea în bine. Am discutat despre viitorul țării noastre și i-am îndemnat, după încheierea studiilor, să revină acasă să muncim împreună pentru binele țării”, a scris pe Facebook președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Amintim că Maia Sandu a ținut un discurs la ceremonia de absolvire a promoţiei 2022 la Harvard Kennedy School.

„Am revenit ieri la Școala Kennedy a Universității Harvard, unde acum 13 ani mi-am luat masteratul în administrare publică. Am onorat astfel invitația de a transmite un mesaj absolvenților ultimelor trei promoții ai universității. Le-am vorbit celor peste 600 de absolvenți din 86 de țări despre Republica Moldova, care a pornit pe calea schimbării datorită oamenilor ei, care-și doresc să trăiască într-o țară liberă, pașnică și dezvoltată. Le-am spus absolvenților că lucrurile mari se fac prin multă muncă, cu pasiune și răbdare, și că onestitatea și integritatea trebuie să le fie călăuze”, a declarat șefa statului.

Maia Sandu//Facebook
Maia Sandu//Facebook
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi mulţime
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Avea să-i provoace infarct. Cum a fost cerută o tânără în căsătorie!
Articolul anterior
Târgul de Post „Vegan Show” a adunat sute de vizitatori
Articolul următor