Nicoleta Nucă a primit titlul de ”Cel mai bun debut din 2015”

Aseară, au fost desemnați cei mai tari artiști din anul precedent la Gala Premiilor Muzicale Radio România. Printre câștigători, se numără și moldoveanca Nicoleta Nucă.

separator


Nicoleta Nucă, aleasă să reprezinte România la Eurovision!

Aceasta a primit premiul pentru debutul anului.

„Este o mare realizare pentru mine. A fost un foarte frumos pentru mine, am avut foarte multe realizări. Sunt un motiv să lucrez şi mai mult,” a declarat Nicoleta pentru Antena Stars.

Un polițist de frontieră din țara noastră a devenit câștigătorul Maratonului Nisipului 2023 din România

Polițistul de frontieră Ghenadie Țimbalist a reușit să ia prima poziție în clasamentul final de la Maratonul Nisipului 2023, România.

Ieri, 29 aprilie, la Constanța a avut loc maratonul, desfășurat în proporție de 80% pe nisip.

La cursa de 42 km, Ghenadie Țimbalist – angajat în Direcția regională Sud, a venit primul la linia de final ceea ce i-a asigurat întâietate, transmite Poliția de Frontieră.

Polițistul a fost felicitat pentru succesele obținute!

Nuntă ca pe vremuri, în Moldova! Un fotograf a surprins nunta a doi tineri dintr-un sat din sudul țării

Cu lux și în săli festive, nunțile astăzi nu mai seamănă deloc cu cele de altădată. Un fotograf din Moldova însă a surprins o nuntă ca pe vremuri, cu mese lungi, doldora de mâncare, oameni simpli, emoții naturale și obiceiuri vechi.

S-a întâmplat în 2014.

Andrei Moraru, cunoscut pe Instagram sub numele de @putesestvennik, a surprins un astfel de eveniment în anul 2014, în satul Avdarma, din UTA Găgăuzia.

„M-am plimbat prin UTA Găgăuzia vreo două săptămâni cu un fotojurnalist din România. Căutam momente care ne-ar putea atrage atenția și întâmplător am dat peste această nuntă din satul Avdarma. Era anul 2014. Mireasa ar fi avut vreo 16 ani. Nuntașii au fost foarte deschiși.”

Iată, mai jos, câteva imagini care nu sunt complet necunoscute pentru mulți dintre moldoveni:

Dan Bălan, prima postare pentru cei un milion de urmăritori, după aproape doi ani. Fanii au rămas surprinși!

Dan Bălan a reapărut pe rețelele de socializare, după o pauză de aproape doi ani de tăcere, în care nu a mai publicat nimic, probabil în contextul evenimentelor din regiune care i-ar fi marcat atât cariera artistică cât și viața privată. Artistul îndrăgit de milioane de fani și-a surprins cu adevărat urmăritorii atunci când a revenit cu noutăți bune. Se pare că Dan Bălan este pregătit să lanseze un nou single.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

,,Uimește-ne cum ne-ai uimit mereu! Dor de tine, de creațiile tale, de muzica ta, de show-ul care numai tu poti să-l faci pe scena! Te așteptăm Dan Balan!”, ,,Te așteptăm la Montreal! Sper să se organizeze un concert și aici!”, ,,Concertul din Toronto, când va fi, să ne anunți din timp, ,,Te iubim!!!”, ,,Așteptăm cu mare drag”, ,,Încep să iasă roadele muncii”, au comentat internauții.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Artistul a publicat un fragment din noul său produs muzical, în limba engleză:

Metoda unui expert rus de întărire a sistemului imunitar în 15 secunde!
Articolul anterior
Cumpără-ți haine cu prețuri simbolice la “Cu vedetele la târg”!
Articolul următor