Nicu Țărnă a sărbătorit nunta de hârtie!

A trecut un an de când solistul „Gândul Mâței” și-a luat la revedere de la burlăcie. Nicu și Cristina Țărnă au sărbătorit nunta de hârtie, doar că la ei a fost nunt

separator
a de Mickey Mouși. Cei doi și-au pus urechiușe de șoricel, iar Cristina a optat și pentru voal .

Nicu Țărnă a sărbătorit nunta de hârtie!

„Iaca o trecut un an! Nunta de hârtie, se spune, iar la noi e nunta de Mickey Mouși”, scrie Nicu Țărnă pe contul său de Facebook.

Nicu Țărnă și Cristina Cojocaru au avut un scenariu inedit la nunta lor și au transformat un local luxos din capitală într-un platou de filmare în stilul anilor ’30. Invitații au respectat stilul ales de miri și majoritatea au venit în haine cu aroma acelor timpuri.

La nuntă au venit peste 200 de invitați, printre care actori, interpreți și politicieni.

MG_6924 MG_6922 MG_6856 MG_6839 IMG_6870
Nicu Țărnă a sărbătorit nunta de hârtie!

Pentru luna de miere, tinerii căsătoriți au ales 3 destinații pe care nu le-au văzut cât erau necăsătoriți. Aceștia au petrecut 2 zile în Barcelona, 9 zile în Palma de Mallorca și restul în Roma.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Maia Sandu a plantat copaci în Găgăuzia

Președinta Maia Sandu a marcat Ora Pământului plantând copaci în satul Avdarma din UTA Găgăuzia, împreună cu colegii de la Președinție, un grup de studenți de la Universitatea din Comrat și oameni din localitate. Au fost sădiți peste 5000 puieți de frasin, paltin și mălin, care vor crea o perdea forestieră de protecție a câmpurilor agricole.

„Împădurirea țării este o prioritate pentru noi pentru următorii ani. Schimbările climatice reprezintă o problemă majoră la nivel global, iar fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin gesturi simple, dar importante”, a spus șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a menționat că azi seara, în intervalul 20.30-21.30, clădirile guvernamentale vor deconecta energia electrică pentru a se alătura mișcării globale Ora Pământului. „Vrem astfel să sensibilizăm societatea cu privire la impactul negativ al emisiilor de CO2. Împreună putem reduce aceste daune, utilizând econom și cu chibzuință resursele energetice, dar și prin creșterea suprafețelor de păduri care să ne asigure un mediu mai sănătos”, a precizat șefa statului.

Pasha Parfeni, turneu internațional de promovare a piesei „Soarele și Luna”: Concerte în Barcelona, Tel Aviv, Madrid, Amsterdam, Olanda

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, a început turneul de promovare a piesei „Soarele și Luna”. Interpretul susține un concert la Barcelona, Spania.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Wow, ce bucurie să ne întâlnim cu moldovenii noștri din Barcelona! A fost literalmente un spectacol pop-up și un adevărat efort comunitar(…). Am simțit atît de mult sprijin din partea comunității noastre moldovenești care locuiește în Barcelona. Vreau doar să-mi exprim recunoștința pentru această primire care mi-a topit inima”, a scris interpretul pe rețelele de socializare.

După Barcelona urmează Varșovia, unde Pasha Parfeni va cânta pe 1 aprilie. În perioada 3- 4 aprilie, în Tel Aviv, Israel va avea loc al treilea eveniment din cadrul turneului. Alte concerte pre-Eurovision vor avea loc în: Madrid, Spania – 6-9 aprilie; Amsterdam, Olanda – 14-15 aprilie; Londra, Marea Britanie – 16-17 aprilie.

Alimente antidiareice pentru copii
Articolul anterior
Atenţie la ce cumpăraţi! Cartofii uriaşi din pieţe sunt toxici pentru om
Articolul următor