Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova scade prețurile și umple portofelele!

Ești gata să renunți la somn pentru o super petrecere cu reduceri și premii valoroase? Pe 18 noiembrie la Shopping MallDova revine cea mai lungă și cea mai fericită noapte a sezonului – Noaptea Reducerilor. De data asta, vii la Shoping MallDova, te distrezi, faci cumpărături la prețuri imbatabile și, în plus, te poți întoarce acasă cu portofelul plin! Nu uita să-ți iei cu tine cartela MasterCard, pentru a te bucura de avantaje și surprize frumoase!

separator

unnamed

Amatorii de reduceri nocturne își pot satisface pofta de cumpărături începând cu ora 20:00, bucurându-se de promoţii la toată gama de produse, de la haine şi încălţăminte, până la electronice şi cosmetice. Vino să prinzi cele mai mici prețuri, de până la -70%, oferite de Guess, Tesoro Mio, Blanco, Top Shop, Bomba, Ovico, Best, Phardi, NL Collection, Pierre Cardin, Ponti, Lux Lingerie, Cronograf, Farmacia Familiei, Sassofono, Darwin, Interoptic, Mitavi, Celio, Vizita și alte zeci de branduri pe care le găsești la Shopping MallDova. Mai mult decât atât, magazinele tale preferate ți-au pregătit oferte unice, valabile doar în această noapte.

Night Shopping Party, cel mai aşteptat eveniment de cumpărături de la Shopping MallDova, chiar îți oferă un party adevărat, deoarece asortează reducerile și promoțiile cu concursuri și momente savuroase de distracţie. Muzică de DJ, Sis’n’Bro, Natalia Duminică și Tharmis îți vor asigura doza de muzică adevărată și voie bună. Programul va fi presărat cu numeroase concursuri, unde toți cei prezenți pot câștiga premii de la partenerii Shopping MallDova: „Coca-Cola”, „Madagascar”, „Orange”, „Rock&roll Bowling”, „Vivodent” și „Golden Rose”.

Și cireașa de pe prăjitură – în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova, intre orele 20:00 și 00:00 faci cumpărături în valoare minimă de 300 MDL, achiți cu MasterCard și intri în mod automat în cursa pentru premii extraordinare. La fiecare oră pe pacursul evenimentului (21:00, 22:00, 23:00, 00:00) se va desfășura câte o tombolă care va pune la bătaie 5 premii în valoare de 2.000 de lei. Iar la miezul nopții va începe Super Tombola Nopții Reducerilor și, cu un pic de noroc, te poți alege cu unul dintre trofee – 3 premii mari în valoare de 10.000 de lei fiecare! Atenție: la Super Tombolă vor participa toate bonurile acumulate între orele 20:00-23:59, iar prezența la extragere este obligatorie.

Vezi aici catalogul complet al reducerilor și pregătește-te pentru cursa cumpărăturilor la prețuri mici!

Ne vedem la Shopping MallDova pe 18 noiembrie – noaptea în care dorințele fiecărui shopoman devin realitate!

Partenerii noștri
Author Centrul Comercial Shopping MallDova
Adresa: Str. Arborilor 21, Chisinau
Tel.: +373 22 603 301
Email:info@shoppingmalldova.md
Facebook: https://www.facebook.com/shoppingmalldova/
Teo Trandafir: ”Hainele nu valorează nimic dacă TU, din interiorul TĂU, nu le dai valoare”
Articolul anterior
Medicul, care a participat la lichidarea consecinţelor avariei de la Cernobâl a murit de cancer, iar cei patru copii ai săi riscă acum să rămână în stradă!
Articolul următor
Alte articole interesante